Search
Close this search box.

Reis binnen tien dagen weg bij nieuwe club

Aan de carrière van Jonathan Reis lijkt langzaam maar zeker een einde te komen. Bij de Braziliaanse club Bahia, dat hem overnam van Vitesse, heeft zijn dienstverband nog geen 10 dagen geduurd. Volgens de clubleiding ging de spits niet akkoord met een clausule in zijn contract, waarin staat dat hij geschorst zou worden als hij zichzelf weer in de problemen werkt, zoals eerder bij PSV het geval was.

Reis werd eerder bij PSV ontslagen vanwege een cocaïneverslaving. Tijdens zijn tweede periode in Eindhoven werd hij dronken achter het stuur betrapt. Toch wilde PSV hem nóg een kans geven, Reis koost echter voor een contract bij Vitesse. Na zijn overstap van PSV naar Vitesse werd Reis door de Eindhovense fans belachelijk gemaakt en gehaat. In bovenstaand filmpje is te zien hoe Reis bij zijn terugkeer in het Philips stadion aangepakt wordt door de supporters van PSV.

Nu lijkt er dus een snel einde te komen aan de carrière die zo veelbelovend begon. ‘De nieuwe Romario’ van weleer leverde zijn contract in, zo staat donderdag op de website van de club. Volgens Braziliaanse media is Reis vertrokken omdat hij opnieuw last heeft gekregen van zijn knie, maar Bahia meldt dat de spits zonder problemen door de medische keuring is gekomen.

ook interessant

Miljoenen Nederlanders zitten elk weekend aan de buis gekluisterd voor Wie is de Mol, dus grote kans dat jij...

Wij houden van Sylvie Meis en Sylvie houdt van ons, dat blijkt wel weer uit deze foto die...

Italië staat onder andere bekend om het voetbal en mooie vrouwen, maar die twee zaken hoeven elkaar niet uit...

Ajax staat open voor de verhuur van Danny Hoesen, weet De Telegraaf. De spits komt in Amsterdam weinig...

We weten dat Wesley Sneijder grapjes over zijn geringe lengte maar moeilijk kan verkroppen, maar hoe reageert hij als zijn bloedeigen...

Hij mag dan wel al 37 zijn, Clarence Seedorf laat in Brazilië zien nog altijd heel aardig te...