Search
Close this search box.
Real-speler nutteloos in FIFA 17

Deze Real-speler stelt niets voor in FIFA 17, en hier is waarom

Het Noorste toptalent Martin Odegaard stond een aantal jaar geleden in de picture bij alle Europese topclubs, waaronder Ajax. Real Madrid ging er uiteindelijk met het wonderkind vandoor, maar stalde hem lange tijd bij het tweede elftal.

Martin mag tegenwoordig zijn minuutjes maken in het grote Real, alleen heeft EA Sports die memo duidelijk niet ontvangen. In de carrièremodus van FIFA 17 heb je helemaal niets aan de 17-jarige middenvelder en dat heeft alles te maken met zijn schrikbarend lage stamina.

Het uithoudingsvermogen van de jongeling is berekend op 35, een statistiek waar je in FIFA absoluut de oorlog niet mee wint. Om je een indruk te geven: het is ongeveer net zoveel stamina als Rafael van der Vaart in het voetbalspel krijgt toegewezen.

Gamers maken zich boos over de onrealistische stamina- en snelheidsstatistieken van jonge spelers, helemaal omdat Odegaard afgelopen weekend nog 90 minuten volmaakte in Real. Grote kans dat EA de voetballer in de winterstop een welverdiende boost geeft.

Odegaard nutteloos in FIFA 17
© EA Sports

ook interessant

Voor de 17-jarige Niek van der Velden was het Olympische avontuur van korte duur. De snowboarder liep een...

Johan Derksen had gisteravond geen goed woord over voor de actie van Nacer Barazite, die vanwege zijn geloofsovertuiging...

Bondscoach Louis van Gaal kreeg vrijdag in Hoenderloo symbolisch de sleutels van de nieuwe spelersbus van het Nederlands...

Rafael van der Vaart is voor de tweede keer vader. Schonk zijn ex-vrouw Sylvie Meis hem al zoontje...

Het WK van 2022 in Qatar is in gevaar. De Sunday Times beweert documenten in handen te hebben...

Graziano Pellè is nog steeds boos over wat er afgelopen zondag gebeurde in Enschede. Feyenoord kreeg een late...