Search
Close this search box.
Xabi en Casillas

Real-keeper moet belasting extra geld betalen

Het rommelt in het Spaanse profvoetbal. Na Lionel Messi wordt er ook bij Real Madrid-doelman Iker Casillas een onderzoek ingesteld naar zijn belastingpraktijken. Hij zou al 2 miljoen euro hebben bijbetaald aan de Spaanse belastingdienst.

Barcelona-topscorer Messi maakte vorig jaar ruim 5 miljoen euro over als ‘corrigerende betaling’, omdat hij te weinig belasting zou hebben betaald. De zaak van de Argentijn is nog altijd niet afgerond.

Volgens de Spaanse krant La Vanguardia worden nu ook de belastingpapieren van onder andere Casillas, Xabi Alonso (Real) en David Villa (Atletico Madrid) bekeken. Net als Messi zou de Casillas zijn papieren voor hemzelf en zijn bedrijf Ikerka door een externe partij in laten vullen en zelf ‘te goeder trouw’ hebben gehandeld.

ook interessant

Bert van Marwijk is druk bezig om de selectie van zijn club HSV te versterken. De oud-bondscoach doet...

Gerard Pique is met zijn vrouw Shakira vetrokken naar een verre vakantiebestemming (verrassend) en de twee hebben het...

Nederland grijpt ook naast de laatste WK-prijs die ons land kon verdienen. Niet de wonderschone kopgoal van Robin...

FIFA is zonder twijfel één van de leukste games om met een kameraad te spelen, maar na een...

Ajax heeft in het boekjaar 2012/2013 een nettowinst behaald van 18,2 miljoen euro. Dat is 8,5 miljoen meer...

Luuk de Jong lijkt eindelijk verlost van Borussia Mönchengladbach. De spits ondergaat momenteel een medische keuring bij Newcastle...