Search
Close this search box.
Krol vriendin

Ramona is de leuke vriendin van Thomas Krol

De vriendin van Thomas Krol is, hoe kan het ook anders, een collega-schaatster. We hebben het over Ramona Westerhuis, die zowel actief is in shorttrack als de langebaan. Anders dan haar vriend staat haar carrière nog in de kinderschoenen.

Vriendin Krol
© Instagram

Niet zo gek, want Thomas (29) en Ramona (19) schelen wat jaartjes. Hoelang ze al samen zijn is niet helemaal duidelijk, al dook hun eerste gezamenlijke Insta-kiekje deze zomer op. Ze lijken sindsdien onafscheidelijk.

Ramona’s loopbaan kent de nodige ups en downs, want ze was lang uit de roulatie vanwege een val. Gelukkig kon ze afgelopen seizoen haar debuut maken bij de senioren. De Olympische Spelen laten dus nog even op zich wachten, en vanwege de pandemie mag ze vriendlief ook niet aanmoedigen in Peking. Daarom zag de vriendin van Thomas Krol op tv hoe vriendlief een zilveren medaille pakte. Met de schoonfamilie, zo weet De Stentor.

Door blessureleed moest Ramona haar schaatsambities dus enigszins in de ijskast zetten (haha), maar ook voor Thomas houdt het leven niet op als hij de baan verlaat. Hij is hard bezig om zijn grote passie werkelijkheid te maken: piloot worden. “Elk vrij minuutje tussen de trainingen door of op trainingskamp zit ik achter de flight simulator”, vertelt hij aan de NOS. “Ik heb een programma op mijn laptop staan en dan probeer ik alle vluchten van bijvoorbeeld KLM zo goed mogelijk uit te voeren. Ik heb zonder te liegen al duizenden uren gemaakt.”

Krol is bloedserieus met zijn ambities, want hij zei zelfs te schaatsen om de studie voor piloot te kunnen betalen. Hij zal nog even door moeten, want die opleiding kost een ton.

Oké, back to business: dit is dus Ramona Westerhuis, de vriendin van Thomas Krol.

Hier vind je alle liefjes van onze schaatsers en schaatstsers op een rij!

Ramona is de vriendin van Thomas Krol
© Instagram
Romana Westerhuis
© Instagram
Vriendin Thomas Krol
© Instagram

ook interessant

Arturo Vidal, middenvelder van Juventus en momenteel spelend om de Copa America in Chili is in grote problemen...

Overgewaardeerd? Of ondergewaardeerd? Zoals elke fervent FIFA-speler wel weet, hoort bij elke voetballer in de game een bepaalde...

FC Barcelona had gisteravond kosten noch moeite gespaard bij een prachtig eerbetoon aan de overleden Johan Cruijff. Naast...

Een prachtig beeld tijdens de training van het Braziliaanse elftal deze week. Een zwaar gehandicapte jongen kwam op...

Wat moet het toch heerlijk zijn om in een droomwereld te leven. Zo weet Alejandra Buitrago, een prachtig Colombiaans...

Wij vroegen onze bezoekers van Goals and Glamour én Mee met Oranje gisteren naar hun favoriete moment tijdens...