Search
Close this search box.
Vriendin, salaris en afkomst Ramiz Zerrouki

De ouders, het salaris en de vriendin van Ramiz Zerrouki: alles wat je wilt weten

De derde keer dat Feyenoord het probeerde bij FC Twente, was het raak. Ramiz Zerrouki mag zich nu Feyenoorder noemen. Maar wat is zijn afkomst, wat verdient hij en wie is de vriendin van Ramiz Zerrouki? In dit artikel lees je er alles over.

In het kort:

De ouders van Ramiz Zerrouki

Ramiz Zerrouki heeft een Algerijnse vader en een Nederlandse moeder, maar de laatste jaren heeft de middenvelder in een gastgezin gewoond. Zo waren Marcel en Birgit Mentink zijn bonusouders gedurende zijn periode bij FC Twente. Marcel Mentink is zelf ooit profvoetballer geweest bij FC Twente. Vanaf 1980 speelde hij 36 Eredivisie-wedstrijden voor de club, drie bekerduels en maakte zelfs een keer zijn opwachting in een UEFA Cup-duel. Zerrouki is inmiddels 25 jaar oud, maar is altijd bij zijn gastouders blijven wonen, omdat hij graag voor zich laat zorgen.

De ouders van Ramiz Zerrouki
© Facebook: Dolf Ruesink

Afkomst Ramiz Zerrouki

Ramiz Zerrouki heeft dus Algerijnse roots. Zijn vader komt uit het Afrikaanse land, maar zijn moeder is gewoon Nederlands. Ramiz zelf is geboren en getogen in Amsterdam. In 2016 ging hij voor FC Twente voetballen en dus verhuisde hij naar Haaksbergen om daar in het gastgezin van Mentink te gaan wonen. Hoewel Zerrouki in Nederland is geboren en opgegroeid, voelt hij zich meer verwant met Algerije. Zo speelt hij zijn interlands voor het Algerijnse elftal. Op 25 maart 2021 maakte hij zijn debuut tegen Zambia. Inmiddels staat de teller al op 21 interlands, waarin hij één keer trefzeker was.

Ramiz Zerrouki is van Algerijnse afkomst
© Instagram: @Rramizz_

Heeft Zerrouki een vriendin?

Ramiz Zerrouki heeft op dit moment geen vriendin. De 25-jarige middenvelder stort zich vooralsnog volledig op het voetbal en is dus nog vrijgezel. Wellicht toch verstandig om daar binnenkort eens aan te beginnen, anders moet je je hele leven in een gastgezin blijven wonen Ramiz!

Ramiz Zerrouki heeft geen vriendin
© Instagram: @Rramizz_

Het salaris van Ramiz Zerrouki bij Feyenoord

Feyenoord heeft meer dan zeven miljoen euro op tafel gelegd om de middenvelder los te weken bij FC Twente, maar ook op het gebied van salaris hebben de Rotterdammers flink in de buidel moeten tasten. Volgens Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, verdiende Zerrouki bij FC Twente al bijna drie ton per jaar. Met zijn overstap naar Rotterdam wordt zijn salaris verdriedubbeld. Dat betekent dat het salaris van Ramiz Zerrouki bij Feyenoord 900.000 euro per jaar is. Binnenkort is onze Ramiz dus multimiljonair. Lees hier alles over het salaris van Ramiz Zerrouki.

Ramiz Zerrouki verdient 900.000 euro per jaar bij Feyenoord
© Instagram: @Rramizz_

Zerrouki is eigenlijk voor Ajax

Alle Feyenoorders mogen dit artikel nu nog wegklikken. Ramiz Zerrouki was in het verleden namelijk Ajacied. Hij groeide op in Amsterdam en was fan van Ajax. Sterker nog, in 2006 werd hij gescout door Ajax en daarna heeft hij tien jaar lang in de jeugdopleiding gespeeld, alvorens hij naar FC Twente vertrok. Voor de Feyenoorders die de verleiding niet konden weerstaan en toch doorgelezen hebben, hebben we ook nog goed nieuws. Volgens De Telegraaf had ook Ajax zich gemeld om Zerrouki over te nemen, maar hij ging uiteindelijk naar Feyenoord.

Ramiz Zerrouki was vroeger Ajacied
© Pro Shots

ook interessant

Een mooi gebaar van Manchester United aan iedereen in Nederland. Op hun officiële Facebookpagina wenst de grootmacht uit...

Het grote ‘Mens Erger Je Wel’ voetbalspel dat VI introduceerde is vanaf 19 mei 2014 te koop bij...

Een bekend fenomeen: ballenjongens die bij een voorsprong van hun ploeg de bal het liefst niet naar de...

Twee spelers van Nederland staan in de top 10 van beste spelers van het WK. De lijst staat...

Manchester City mag het dit seizoen dan stukken beter doen dan de grote concurrent United, Mike Tyson heeft...

PSV heeft de nieuwe shirts voor het aankomende seizoen gepresenteerd. Het gaat om één thuistenue en twee uitshirts....