Search
Close this search box.
Bloedmooie handbalster tussendoortje voor Rafael

Rafael pakte Estavana gelijk op haar mond

Het privéleven van Rafael van der Vaart was allesbehalve alledaags te noemen, maar de middenvelder lijkt in handbalster Estavana Polman het geluk eindelijk te hebben hervonden.

In sportblad Helden doen de tortelduifjes een uitgebreid boekje open over hun eerste ontmoeting. Journalist Frits Barend speelde Raf het nummer van Estavana door, waarop het prille liefdesstel uitgebreid aan het appen en Facetimen sloeg.

De eerste date vond plaats toen Raf nog in Sevilla woonde en was behoorlijk opmerkelijk: direct toen de middenvelder oog in oog stond met zijn toekomstige geliefde, greep hij zijn kans en kuste haar op de mond.

“Zo, jij durft”, riep Estavan daarop uit. In Helden geeft ze toe dat ze er wel even van schrok, maar het niet erg vond.

“Het is dat ik een beetje zelfvertrouwen heb”, verklaart de altijd smoothe Rafael. “Ik pakte haar sporttassen aan en gaf haar een knuffel. Na een paar meter zette ik die tassen en zei: sorry, maar ik ga je wel even kussen.”

De rest van dit liefdesverhaal is natuurlijk bekend, want het tweetal is dolgelukkig en woont inmiddels zelfs samen in Denemarken. Estavana handbalt daar bij Esbjerg, terwijl Rafael balt bij FC Midtjylland.

Moraal van het verhaal: met wat zelfvertrouwen kun je zomaar een bloedmooie handbalster schaken. Al helpt het wel mee als je profvoetballer bent, uiteraard.

ook interessant

De onnavolgbare Calvin Stengs geldt als één van de meest talentvolle aanvallers van de Eredivisie. Het is niet...

Komende maart wordt alweer de elfde editie van de ‘Wedstrijd tegen de Armoede’ gespeeld. De actie haalt komend...

De Braziliaanse Ronaldo is inmiddels alweer jaren gestopt met voetballen. Hij kende in zijn carrière vele hoogtepunten, maar...

Er bestaat toch een god én het is niet Sepp Blatter. Die heeft zojuist op een persconferentie namelijk...

Milan-coach Massimiliano Allegri is ontslagen. Blijkbaar was de nederlaag tegen degradatie-kandidaat Sassuolo de welbekende druppel die de emmer...

Koen Everink, de man die enkele jaren geleden in elkaar werd geslagen door kickbokser Badr Hari, is overleden....