Search
Close this search box.
Chick Van der Vaart is tienermoeder

‘Rafael ging vreemd’

We vonden het al vreemd dat Rafael van der Vaart zo snel na zijn vorige vlam Christie Bokma met handbalster Estavana Polman bleek te daten. Dat vindt Christie zelf ook. Sterker nog: ze wist van niks!

“Die donderdag was ik weggegaan en de volgende dag was Estavana gekomen. Ongelooflijk!” laat de arme Christie verbouwereerd aan Story weten. Ze moest het nieuws via de media vernemen, maar Raf zelf vond het de normaalste zaak van de wereld. “Hij deed geen enkele moeite om het te ontkennen. Hij gaf gewoon toe dat hij een ander had ontmoet”, aldus Christie.

De gedumpte dame vervolgt: “Ik vind het schandalig en respectloos. Rafael zei dat hij zelf ook niet snapt hoe dit heeft kunnen gebeuren. Hij heeft me bezworen dat ze pas één weekend met elkaar hebben doorgebracht. Maar zeker weten doe ik het niet.”

Tja Christie: leer ons vreemdgaande voetballers kennen.

ook interessant

Het is erop of eronder voor Ajax. Scoren is noodzakelijk in Turijn, anders zit het Champions League-avontuur erop....

Veel mensen in Engeland lijken Robin van Persie graag te zien gaan, maar er zijn toch een paar...

Voetballen kan die als de beste, maar Cristiano Ronaldo is en blijft een rare snuiter. Zo zagen oplettenden...

Cristiano Ronaldo was gisteravond in topvorm bij Real Madrid en belangrijk met twee heerlijke afstandsschoten. Een generale repetitie...

Meestal is het Hope Solo die in het Amerikaanse vrouwenvoetbal de negatieve aandacht opeist, maar dit keer is...

Cristiano Ronaldo staat bekend om zijn fitheid, maar kampt de laatste tijd met blessures. De aanvaller heeft momenteel...