Search
Close this search box.
Chick Van der Vaart is tienermoeder

‘Rafael ging vreemd’

We vonden het al vreemd dat Rafael van der Vaart zo snel na zijn vorige vlam Christie Bokma met handbalster Estavana Polman bleek te daten. Dat vindt Christie zelf ook. Sterker nog: ze wist van niks!

“Die donderdag was ik weggegaan en de volgende dag was Estavana gekomen. Ongelooflijk!” laat de arme Christie verbouwereerd aan Story weten. Ze moest het nieuws via de media vernemen, maar Raf zelf vond het de normaalste zaak van de wereld. “Hij deed geen enkele moeite om het te ontkennen. Hij gaf gewoon toe dat hij een ander had ontmoet”, aldus Christie.

De gedumpte dame vervolgt: “Ik vind het schandalig en respectloos. Rafael zei dat hij zelf ook niet snapt hoe dit heeft kunnen gebeuren. Hij heeft me bezworen dat ze pas één weekend met elkaar hebben doorgebracht. Maar zeker weten doe ik het niet.”

Tja Christie: leer ons vreemdgaande voetballers kennen.

ook interessant

De ambities van Jesse Klaver, die zichzelf graag met John F. Kennedy vergelijkt, zijn torenhoog. Dat de Groenlinks-leider...

Dikke rellen na een wedstrijd in Engeland gisteren. Dat pakte helaas niet goed uit voor een steward van...

FC Barcelona had gisteravond kosten noch moeite gespaard bij een prachtig eerbetoon aan de overleden Johan Cruijff. Naast...

Al vele grote sterren in de muziek en film-wereld gingen hem voor en nu heeft ook Graziano Pellè...

Neymar is er ernstig aan toe. We hadden al beelden van het ziekenhuis. Van hem in een rolstoel....

EA Sports en Konami doen hun uiterste best op het digitale evenbeeld van stervoetballers, maar besteden vaak iets...