Search
Close this search box.
Fatima Moreira de Melo is de vriendin van Raemon Sluiter

Knap, sportief, slim én bekend: de vriendin van Raemon Sluiter

Hij deed zelf als tennisser ooit mee aan alle vier de grandslams en was als trainer de drijvende kracht achter het succes van Kiki Bertens en Tallon Griekspoor. Raemon Sluiter is niet alleen zelf een bekende Nederlandse sporter, maar hij heeft ook een relatie met een voormalig topsporter. Fatima Moreira de Melo is de vriendin van Raemon Sluiter.

Fatima Moreira de Melo is de vriendin van Raemon Sluiter

Al meer dan vijftien jaar zijn Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo samen. Net als Raemon is ook Fatima in Rotterdam geboren. Fatima heeft haar achternaam van haar Portugese vader, die een in Nederland gevestigde diplomaat was. Haar voornaam is een katholiek bedevaartsoord in Portugal.

Raemon Sluiter is de vriend van Fatima Moreira de Melo

Buiten het feit dat Raemon in Fatima een knappe vrouw heeft gevonden, heeft hij aan haar ook een sportieve en slimme partner. Fatima heeft namelijk gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en behaalde daar haar diploma in rechten. Dat deed ze terwijl ze in de tussentijd ook nog op hoog niveau hockeyde.

Fatima Moreira de Melo heeft een relatie met Raemon Sluiter

Vriendin van Raemon Sluiter

Fatima Moreira de Melo zou later uitgroeien tot een van de boegbeelden van het Nederlandse vrouwenhockey. Ze speelde uiteindelijk 257 officiële interlands voor Nederland. Drie keer nam ze deel aan de Olympische Spelen, waarop ze in 2008 het hoogtepunt van haar carrière kende. Op 22 augustus 2008 greep Nederland een gouden medaille op de Spelen.

Raemon Sluiter heeft een relatie met voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo

Fatima heeft geëxperimenteerd in de televisiewereld en acteerde in de soap Onderweg naar Morgen en presenteerde een programma bij Talpa. Ze deed mee aan Expeditie Robinson en presenteerde later het programma Eilandpraat. De kost verdient ze echter niet met televisie, maar met poker. Fatima is professioneel pokeraar en werd in 2018 zelfs opgenomen in de Nederlandse Poker Hall of Fame.

Fatima Moreira de Melo en haar vriend Raemon Sluiter

Relatie Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo

Doordat Raemon en Fatima een druk leven hebben, lijdt de relatie daar weleens onder. “Ik zie Kiki vaker dan Fatima”, vertelde Sluiter ooit eens aan Party toen hij nog de coach was van Kiki Bertens. “Dat is het grootste offer dat ik in mijn rol als coach moet brengen. We zien elkaar 23 weken per jaar niet. Dat is veel, erg veel. Daar zitten ook periodes van vijf, zes weken achter elkaar bij. Fatima vindt dat niet leuk, en ik ook niet.”

Fatima Moreira de Melo, de vriendin van voormalig tennisser Raemon Sluiter

Door middel van videobellen spreken de twee elkaar dagelijks en blijft hun relatie gezond. Raemon en Fatima hebben geen kinderen en die komen er waarschijnlijk ook niet. “Ik heb geen kinderwens en weet ook niet wat dat is”, vertelt ze in het televisieprogramma Bevallen met…. Toch houdt ze een kleine slag om de arm. “Maar misschien denk ik op mijn vijftigste ineens: ‘Wat is mijn leven eigenlijk nutteloos’.”

ook interessant

De ontlading was groot, toen Real Madrid in de verlenging van de Champions League-finale overtuigend Atletico Madrid versloeg....

Je kunt er over twisten of de Renate-grap van René van der Gijp geslaagd was, en dat doet...

Ronald Koeman zag op donderdag 21 maart Abraham. De huidige trainer van Feyenoord mocht 50 kaarsjes op zijn...

Alexey Ivanov heeft op zijn officiële website een nieuw artikel gepubliceerd over de legalisering van online gokken in...

Melisa Schaufeli is al jaren de vrouw van Andy van der Meijde. Ze waren seizoenlang te zien in...

De politie is in het onderzoek naar de dood van Koen Everink terechtgekomen bij een opmerkelijke verdachte: Mark...