Search
Close this search box.
Vreselijke crash op red bull ring

Racers komen goed weg na horrorcrash

De racers Roberto Merhi en Nicholas Latifi zijn goed weggekomen na een vreselijke horrorcrash op de Red Bull Ring dit weekend. Net na de race trapte Merhi vrij plotseling de remmen in waarna Latifi, die op volle snelheid naderde, hem niet meer kon ontwijken.

Het gevolg was een verschrikkelijke crash waarbij de auto van Latifi door de lucht vloog en de wagen van Merhi ernstig beschadigd raakte. De kwetsuren van de racers vielen achteraf gelukkig mee.

Merhi kreeg een schorsing aan zijn broek, maar was het daar niet mee eens: “Eerst wil ik zeggen dat ik blij ben dat Latifi ongedeerd is. Dat is en blijft het belangrijkste. Maar met mijn straf ben ik het niet eens. Als je de beelden bekijkt, is het duidelijk dat ik me richting de pitmuur beweeg. Dit was puur toeval, een jammerlijke samenloop van omstandigheden.”

Zie de beelden hier:

ook interessant

We weten allemaal dat een sollicitatiegesprek niet niks is, vooral als je niet goed voorbereid bent. Zlatan Ibrahimovic...

FC Volendam-voorzitter Jan Smit is een van de bekendste bestuursleden in de Eredivisie. Dat heeft uiteraard alles te...

Je weet natuurlijk wat buitenspel is, en dat op twee gele kaarten een rode volgt. Maar er zijn...

Iedereen weet wel zo’n beetje dat Olcay Gülsen ooit verloofd was met Edgar Davids, maar die relatie liep...

Niet alleen de beste voetballers op deze aardbol verdienen een vermogen, ook de beste coaches mogen niet klagen....

Een Insta-foto van Hakim Ziyech op Stamford Bridge kon gisteravond op een half miljoen likes van Chelsea-fans rekenen....