Search
Close this search box.

Quizvraag: welke BN’ers hebben een haartransplantatie ondergaan?

Als je elke dag in de spotlights staat, wil je er graag ook elke dag goed uit zien. Dat is één van de redenen dat de haartransplantatie een populaire ingreep is onder Bekende Nederlanders. Al heeft niet iedereen de behoefte zijn haartransplantatie wereldkundig te maken: veel BN’ers zijn er wél heel comfortabel mee. Zo deelde cabaretier Marc-Marie Huijbregts tijdens De Wereld Draait Door uitvoerig zijn irritatie over pruiken en zijn voorkeur voor een haartransplantatie.

Een groot misverstand: beginnende of gevorderde kaalheid is voor een BN’er niet erger dan voor een minder bekende landgenoot. Kaalheid kan ook diep ingrijpen als je niet elke dag met je gezicht op tv bent, als presentator, acteur, voetballer of zakenman. Wel zijn er redenen voor BN’ers om eerder dan anderen die haarimplantatie te overwegen.

Camera’s zijn één van die redenen. Het felle lamplicht in een tv- of opnamestudio flatteert niet echt. Een kale kruin lijkt ineens nóg kaler te zijn. Een pruik is in dat geval een onhandige oplossing, omdat de warmte van de lampen een haarwerk extra oncomfortabel maakt. De natuurlijke oplossing van een haartransplantatie is een betere manier om haaruitval te behandelen.

Bekende Nederlanders en een haartransplantatie

Een haarimplantatie is tegenwoordig een geaccepteerd fenomeen. Dat is merkbaar aan de mate waarin bekende landgenoten er bekendheid aan geven, wanneer ze een behandeling hebben ondergaan. Naast Marc-Marie Huijbregts heeft een groot aantal BN’ers de haardos met haartransplantatie weer in originele staat teruggebracht. Hairplus medical care behandelde in de afgelopen jaren bijvoorbeeld ook voetballer Andy van der Meijde, dj Gerard Ekdom, acteur Hugo Metsers en autocoureur Robert Doornbos.

Taboe rond haartransplantatie doorbreken

Bekende namen die zo tevreden waren over hun behandeling, dat ze graag bijdragen aan het doorbreken van het taboe dat soms nog rond het onderwerp haartransplantatie hangt. Door te vertellen hoe een haartransplantatie voorgoed een einde maakte aan hun ongemakken van haaruitval, maken ze het onderwerp ook voor het publiek bespreekbaar.

Ambassadeur voor haarimplantatie

Het gebeurt ook regelmatig dat tevreden BN’ers in hun eigen kring als ambassadeur fungeren. Velen van hen vertellen enthousiast aan familie, vrienden en collega’s over hun ervaringen met een haartransplantatie bij Hairplus medical care. Dit is ook bij niet-BN’ers trouwens het geval. Wie tevreden is met de keuze die hij gemaakt heeft, wil dat graag delen om anderen te helpen. De persoonlijke ervaring van een goede bekende is waardevolle informatie bij het maken van een weloverwogen keuze voor een specialistische behandeling als een haartransplantatie.

De privacy van BN’ers

Er zijn ook bekende namen die hun haartransplantatie graag anoniem willen houden. BN’ers – en niet BN’ers – die er niet voor gekozen hebben publiciteit te geven aan hun behandeling, kunnen er 100% zeker van zijn dat hun privacy wordt gerespecteerd. Dit valt onder het beroepsgeheim van Hairplus medical care.

Haarsparende behandeling

Voor wie een haarimplantatie niet aan de grote klok wil hangen óf langer haar heeft en dat liever niet kort laat scheren, is een haarsparende behandeling een aantrekkelijke optie. Bij deze variatie van de FUE haartransplantatie wordt het haar lang gelaten en alleen het stukje donorgebied op het achterhoofd geschoren. Daardoor is het sneller onzichtbaar dat iemand een behandeling heeft ondergaan.

Ervaring van Andy van der Meijde .

 

ook interessant

We zien het wel vaker: een scheidsrechter die al pratend achterstevoren over het veld draaft. Dat dat een...

Laten we eerlijk zijn, vrouwentennis kijk je als man niet alleen voor de mooie rally’s. Er komt op...

Bij wijze van kerstcadeau aan zijn fans toont Cristiano Ronaldo, ‘s werelds rijkste voetballer, in welk stulpje hij...

Wie is de vriend van Laetitia Gerards, de bevallige operazangeres én kersverse deeleneemsters aan Wie is de Mol?...

David Moyes wordt binnenkort de laan uitgestuurd bij Manchester United. Dat valt vandaag te lezen in veel Engelse...

Ola John gaat zijn voetballoopbaan hoogstwaarschijnlijk voortzetten bij Ajax. De Nederlandse aanvaller mag van zijn club Benfica verhuurd...