Search
Close this search box.
Afkomst en salaris van Quilindschy Hartman

De vriendin, afkomst en ouders van Quilindschy Hartman

Quilindschy Hartman is een rijzende ster bij Feyenoord. De back is een kind van de club en mateloos populair bij Het Legioen. In dit artikel lees je alles over Hartman. Van zijn afkomst tot zijn vriendin en van zijn ouders tot zijn salaris.

In het kort:

De anonieme ouders van Quilindschy Hartman

Allereerst zouden we je graag willen voorstellen aan de ouders van Quilindschy Hartman, maar het is niet bekend wie dat zijn. Quilindschy heeft ze nog nooit in het openbaar genoemd of iets van ze gedeeld op sociale media. Het is onduidelijk waarom hij ze buiten beeld houdt. Wel heeft hij de afgelopen jaren een aantal keer over zijn ouders gesproken. Bijvoorbeeld in de uitleg hoe zijn ouders aan zijn naam kwamen. “Mijn moeder wilde me eigenlijk Lindschy noemen en mijn zus heet Quirine, dus heeft ze die twee namen aan elkaar geplakt”, vertelde hij aan Hand in Hand.

De vader en moeder (ouders) van Quilindschy Hartman
© Instagram: @Quilindschy

Daarnaast vertelde hij dat zijn moeder hem tot zijn achttiende verbood op tatoeages te nemen en dat zijn ouders allebei van jongs af aan al Feyenoord-fan zijn. “Toen ik klein was zat ik altijd al in de Kuip, daar zijn nog foto’s van. Mijn moeder is al heel lang Feyenoord-fan, mijn vader ook. Dan wordt het met de paplepel ingegoten.”

De afkomst van Quilindschy Hartman

Daarnaast is er nog één ding bekend over de ouders van Hartman. Zijn vader is afkomstig uit Curaçao. Quilindschy heeft dus niet alleen Nederlandse roots, maar ook Caribische. Vandaar dat het nog geen zekerheid was dat Hartman voor een interlandcarrière bij het Nederlands elftal kiest. In september 2022 werd hij zelfs al door bondscoach van het Curaçaos elftal Remko Bicentini opgeroepen. Hij zou mee mogen doen in een oefenwedstrijd tegen Indonesië, maar Feyenoord weigerde hem af te staan. In maart 2023 werd Hartman voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal. De back gaf aan daar op sportief vlak een voorkeur voor te hebben.

De afkomst van Quilindschy Hartman
© Instagram: @Quilindschy

De opleiding van Hartman

Naast dat Hartman buitengewoon getalenteerd is op voetbalgebied, is het ook nog eens een intelligente jongen. Quilindschy Hartman heeft tijdens zijn periode in de jeugd van Feyenoord het vwo afgerond. Dat deed hij ook nog eens tijdens een zware revalidatieperiode voor zijn kruisbandblessuren. Hartman besloot zich vervolgens volledig op het voetbal te richten en niet aan een opleiding te starten. Voor zover je de jeugdopleiding geen opleiding kunt noemen althans.

Het opleidingsniveau van Hartman
© Instagram: @Quilindschy

De vriendin van Quilindschy Hartman

Dan zijn we nu aangekomen bij het hoogtepunt van dit artikel: de vriendin van Quilindschy Hartman. De back van Feyenoord heeft een relatie met Kristy Willemstijn. De beeldschone blondine is geboren in Zuid-Holland te Ridderkerk, vlakbij Zwijndrecht, waar Quilindschy vandaan komt. Kristy volgt een mbo-opleiding Juridische en administratieve beroepen, maar hoopt hierna een hbo-studie rechten te kunnen doen. Want advocaat worden is haar grote droom. Voor het geld hoeft Kristy dat echter niet te doen, want haar vriend Quilindschy houdt vast een aardig zakcentje over aan zijn voetballoopbaan.

Quilindschy Hartman heeft een relatie met Kristy Willemstijn
© Instagram: @Quilindschy

Schatting van zijn salaris

Ten tijde van zijn doorbraak bij Feyenoord, speelde Hartman nog met een jeugdcontract. In november 2022 beloonde de club hem met een contractverlenging. Helaas zijn er geen serieuze bronnen die weten hoeveel Quilindschy Hartman verdient bij Feyenoord, dus zullen we het moeten doen met een schatting. Volgens Mikos Gouka, Feyenoordwatcher van het AD, verdient een basisspeler bij Feyenoord gemiddeld een miljoen euro, terwijl bankzitters ook nog 200.000 euro opstrijken. Volgens Dutch Multimedia verdient Hartman 225.000 euro per jaar. Onze schatting is dat dat nog wel iets meer is, maar dat kunnen we niet met zekerheid zeggen.

Quilindschy Hartman verdient naar schatting meer dan 225.000 euro
© Instagram: @Quilindschy

ook interessant

De duurste Eredivisie-spelers zijn niet allemaal Nederlanders. In de top-5 van spelers die het meest opleverden voor Nederlandse clubs...

Hij had nog steeds niet bijgetekend en dus zette RTL7 een paardenmiddel in om Wilfred Genee te verleiden:...

Je kan dan beschouwd worden als één van de beste voetballers aller tijden, dat betekent allerminst dat je...

Als we Christian Eriksen en vrije trap zeggen, dan weet je dat het zomaar eens raak zou kunnen...

Danny Ings mag bij Liverpool dan chronisch bankzitter zijn, met zijn bloedmooie vriendin behoort hij alsnog tot één...

Rafael van der Vaart stond ooit bekend om zijn uitzonderlijke voetbalkwaliteiten, maar dat lijkt inmiddels eeuwen geleden. De...