Search
Close this search box.
Puck wil met vriend naar Temptation Island

Puck met vriend naar Temptation Island? “Overleven dat makkelijk”

Puck Moonen die in een bikini op het Thaise strand dartelt, misschien wordt dat volgend jaar werkelijkheid. De wielerbeauty ziet een deelname aan Temptation Island best zitten.

Dat zegt de 22-jarige Brabantse tegen Het Nieuwsblad. Puck is al jaren samen met het Belgische wielertalent Eli Iserbyt en vriendlief moet dan natuurlijk óók mee om de relatie te testen. Maar Puck weet zeker dat dat geen problemen zal opleveren.

Puck wil met vriend naar Temptation Island
© Instagram

“Wij zouden dat makkelijk overleven. Hele dagen in de zon liggen en verder niets doen, lekker makkelijk”, stelt ze. Maar of een Temptation-Puck jou een warm gevoel zal geven? “Ik drink ook geen alcohol dus het zou hele saaie tv opleveren, vrees ik.”

De wielrenster maakt vooralsnog alleen furore met haar mooie gezichtje, want belangrijke koersen won ze niet. Wel blijkt ze geregeld pikante voorstellen te krijgen op social media. “Ik postte eens een foto op mijn verhaal op Instagram van mijn benen die vuil waren na een koers. Toen kreeg ik een bericht van iemand die een voetenfetisj had. Die wou dan een foto van mijn blote voeten, dat was echt supervreemd.”

Supervreemd, maar toch schrikt het Puck geen moment af om haar 200.000 Instagram-volgers gek te maken met stomende foto’s.

Puck wil met vriend naar Temptation Island
© Instagram
Puck wil met vriend naar Temptation Island
© Instagram

ook interessant

Over powerkoppels gesproken! Vivianne Miedema en Beth Mead spelen bij Arsenal de sterren van de hemel, en ook...

Edgar Davids had er weinig lol meer in, toen hij afgelopen week zijn derde rode kaart van het...

Hij mag dan wel beschimpt en bespot worden in VI, Hansiehansie staat wel mooi in de kwartfinale van...

Het is bekend dat vrouwelijke topvoetballers een stuk minder betaald krijgen dan hun mannelijke collega’s. Sterker nog, er...

Dikke pech voor de fysiotherapeut van Engeland. Toen Gary Lewin uit zijn dak ging na de 1-1 gelijkmaker...

De meningen verschillen nog steeds over de precieze reden, maar feit is dat FC Groningen-aanvaller Lars Veldwijk vorige...