Search
Close this search box.
Puck Moonen wil trouwen

Puck breekt hart van duizenden mannen: “Ik ga trouwen”

Puck Moonen is de laatste tijd niet van de tv af te slaan. Na een veelbesproken optreden in Bureau Sport was ze gisteravond present in het programma Tour du Jour. Daar ging ze in op haar uitverkiezing tot mooiste sportvrouw, en haar toekomstplannen.

Ook blijkt ze ontzettend goed te kunnen tekenen. Als Wilfred Genee op één van haar schetsen Heiko Westermann denkt te herkennen, helpt de Brabantse hem gauw uit zijn droom. Voetballers maken geen schijn van kans bij Puck.

“Nee, voetballers, daar doe ik niet aan”, onthult ze. “Dit zijn de echte sportsterren.” Daarop laat de wielrenster tekeningen van Tom Boonen en Tom Dumoulin zien.

De 21-jarige beauty heeft zelf een relatie met de Belgische renner Eli Iserbyt, en dat kan snel serieuze vormen aannemen. “Ja, ik wil zeker trouwen”, laat ze zonder blikken of blozen weten. Je weet wat je te doen staat, Eli!

Puck Moonen wil trouwen
© Instagram

ook interessant

Een onfortuinlijke voetbalsupporter uit Brisbane (Australië) wilde dolgraag een wedstrijd van zijn favoriete club Southern United bijwonen, maar...

De verrassing van Ajax dit seizoen heet Davy Klaassen. De 20-jarige middenvelder maakte gisteren tegen NAC een hattrick...

Barcelona won dit weekend met 2-1 van Real Madrid in de eerste El Clasico, maar dat ging niet...

Na de brexit hopen de Britten opnieuw iets te bewerkstelligen met de stem van het volk. Enkele lolbroeken...

Kaka beleeft momenteel zijn voetbalpensioen bij Orlando City, maar doet dat zonder de vrouw met wie hij 13...

De Duitse krant Bild heeft in een artikel van vandaag Portugal-ster Ronaldo flink voor schut gezet. De Duitsers...