Search
Close this search box.
Puberdochter Andy walgt van haar vader

Puberdochter Van der Meyde ‘walgt’ van haar vader

De goedlachse Andy van der Meyde kan niet overal op sympathie rekenen. In een uitgebreide Instagram-post heeft zijn 14-jarige dochter hard uitgehaald naar de oud-voetballer. Die zit daar op zijn beurt niet zo mee.

Andy sloot zijn twee dochters uit zijn eerste huwelijk onlangs weer in de armen, maar volgens Isabella was dat niets meer dan een publiciteitsstunt.

“Je gebruikte ons voor de aandacht. Ik walg ervan dat mensen denken dat je een geweldige vader bent”, schrijft ze onder een foto-collage met haar zusje Purple. “Ik maakte deze collage om te laten zien dat wij zijn opgegroeid zonder jou, maar alleen met de kracht van onze moeder, de sterkste vrouw ter wereld. Elke glimlach, elke traan, elke moeilijkheid, je hebt elk moment van ons leven gemist.”

Het bericht is in het Italiaans, waar Isabella met haar moeder en zusje woont. Andy’s dochter laat ook weten dat hij haar en haar zusje probeerde om te kopen met 250 euro.

Andy zelf lijkt weinig te kunnen met de aantijgingen. Op Instagram poseert hij met een biertje en schrijft: “Geniet van het weer en het leven.” Ook de hashtag ‘coglioni’ valt op (klootzakken in het Italiaans).

Naast zijn twee dochters heeft Van der Meyde drie kinderen met zijn vrouw Melisa.

https://www.instagram.com/p/BUwOxPIjJK5/

https://www.instagram.com/p/BVafl-ylI4U/

https://www.instagram.com/p/BVhrHKOHq6b/

ook interessant

Ze worden binnenkort collega’s bij Veronica, maar Johan Derksen heeft weinig op met radio-dj Giel Beelen. Sterker nog:...

Hoewel Ajax in 2002 de KNVB-beker pakte, viel het beloftenelftal van de Amsterdammers dat jaar het meest op....

Er zitten uiteraard veel voordelen aan een traingskamp in Florida: de zon schijnt er altijd en je kunt...

Veel ondernemers in Rotterdam houden donderdag hun kroegen dicht, doodsbenauwd voor op wraak beluste AS Roma-fans die voor...

Het ziet er niet lekker uit voor Bruno Martins Indi. Terwijl Oranje hardnekkig haar voorsprong op Australië aan...

Bezoekers én tv-kijkers van De Graafschap – PSV werden zaterdagavond geconfronteerd met een debiel die Jeroen Zoet de...