Search
Close this search box.
Van Bommel

PSV wil van Bommel bij het eerste

Als het aan de leiding van PSV ligt keert ex-voetballer Mark van Bommel volgend seizoen terug bij de selectie van PSV. Niet als voetballer, maar als stagiair in het kader van de cursus coach betaald voetbal die de 36-jarige Limburger gaat volgen.

Technisch manager Marcel Brands heeft gevraagd of Van Bommel zijn stage wil lopen bij het eerste elftal van PSV. De gesprekken daarover zijn nog gaande, zo liet hij maandag weten.

Van Bommel sloot in mei vorig jaar zijn voetbalcarrière af bij PSV. Na een half jaar begon het toch al weer te kriebelen bij de 79-voudig international. In januari startte hij zijn trainerscarrière op, als stagiair bij de B1 van PSV en assistent-trainer bij Oranje onder 17 jaar.

Na de zomer zal Van Bommel beginnen aan de cursus coach betaald voetbal. Als het aan PSV ligt, doet hij het praktijkgedeelte daarvan als onderdeel van de technische staf van hoofdtrainer Phillip Cocu.

ook interessant

PSV huurt verdediger Karim Rekik dit seizoen van Manchester City. De huur-overeenkomst bevalt beide partijen prima, en als...

Louis Talpe ken je wellicht van zijn rollen als Mega-Toby in de kinderserie Mega Mindy, of anders als...

De dramatische start van het seizoen is compleet voor Ajax, dat Europees voetbal gisteravond in rook zag opgaan....

Was het zo saai, of toch omdat papa niet mee speelde? Xess Xava Sneijder vond het duel tussen...

Van Persie liet na het met 3-1 gewonnen duel van zijn club Manchester United zien dat hij erg...

De Graafschap-speler Anthony van de Hurk was maandagavond dolblij toen hij de 2-2 maakte voor zijn club tegen...