Search
Close this search box.
Van Bommel

PSV wil van Bommel bij het eerste

Als het aan de leiding van PSV ligt keert ex-voetballer Mark van Bommel volgend seizoen terug bij de selectie van PSV. Niet als voetballer, maar als stagiair in het kader van de cursus coach betaald voetbal die de 36-jarige Limburger gaat volgen.

Technisch manager Marcel Brands heeft gevraagd of Van Bommel zijn stage wil lopen bij het eerste elftal van PSV. De gesprekken daarover zijn nog gaande, zo liet hij maandag weten.

Van Bommel sloot in mei vorig jaar zijn voetbalcarrière af bij PSV. Na een half jaar begon het toch al weer te kriebelen bij de 79-voudig international. In januari startte hij zijn trainerscarrière op, als stagiair bij de B1 van PSV en assistent-trainer bij Oranje onder 17 jaar.

Na de zomer zal Van Bommel beginnen aan de cursus coach betaald voetbal. Als het aan PSV ligt, doet hij het praktijkgedeelte daarvan als onderdeel van de technische staf van hoofdtrainer Phillip Cocu.

ook interessant

Lex van radiostation 3FM is in Brazilië en krijgt de kans om samen met twee Nederlandse gasten het...

Weet je nog, die elfde juli in de zomer van 2010? Vast wel, want het was de avond dat...

De heren Genee, Derksen en Gijp zijn bij Veronica verdergegaan waar ze bij RTL stopten, maar zonder slag...

Meestal is het Hope Solo die in het Amerikaanse vrouwenvoetbal de negatieve aandacht opeist, maar dit keer is...

In de lijst van jongste ploegen van Europa staan vier Nederlandse ploegen bij de eerste 25. Overall gezien...

Terwijl wij hier in de kou rotjes en voetzoekers proberen te ontwijken, chillen de meeste voetballers in een zonovergoten...