Search
Close this search box.

PSV presenteert nieuwe E-speler

Het heeft door wat problemen even geduurd voordat PSV een geschikte Esporter had, maar het is nu dan toch gelukt. Ali Riza Aygün is zijn naam, hij is 21 jaar en is, ook niet onbelangrijk, een echte Eindhovenaar. Samen met Romal Abdi, die al een jaar deel uitmaakt van de club, gaat hij een team vormen.

Aygün is de opvolger van Tony Kok, die in juli nog gepresenteerd werd. Hij werd echter twee dagen later weer ontslagen omdat hij zich in het verleden via social media negatief uitgelaten had over PSV. Zo twitterde hij onder meer ‘Alle boeren zijn homo!’.

Nu heeft PSV dus wel een echte PSV-fan: “Het was mijn doel om ooit voor een professionele club uit te komen. PSV is heel belangrijk voor mij. Dat ik de stad mag vertegenwoordigen maakt het nog een stuk leuker.”

ook interessant

Het loopt niet helemaal lekker bij AC Milan. Ook gisteren leverde de club van Nigel de Jong en...

De loopbaan van Robin van Persie leek dit seizoen pijnlijk dood te bloeden bij Fenerbahce. We zagen de...

We hebben inmiddels behoorlijk wat geschreven over het interessante, culturele fenomeen dat FIFA heet. In dit hoofdstuk is...

Volgens Feyenoordspits Graziano Pellè kan zijn teamgenoot Jean-Paul Boëtius op het komende WK in Brazilië zomaar eens een...

Het gezin Koeman is een verhaal op zich. Tijd om eens te kijken wie de vrouw en kinderen...
Gregory van der Wiel's ex is de kersverse vriendin van Mbappé, melden verschillende media....