Search
Close this search box.

PSV-fans verrassen Arjen Robben met levensgroot contract

Hij speelde slechts twee jaar voor PSV maar Arjen Robben is nog altijd ongekend populair in de lichtstad. Robben neemt het vanavond op tegen zijn oude club – waar hij tussen 2002 en 2004 actief was – met zijn huidige werkgever Bayern München.

Arjen gaf in het verleden aan open te staan voor een mogelijke terugkeer naar het Philips stadion. Echter hield hij naar aanloop van het duel met de ploeg van Cocu zijn lippen stijf op elkaar. ”Ik kan niet in de toekomst kijken”, aldus de 32-jarige aanvaller.

De fans van PSV kunnen dat wel. Zij zien Robben maar wat graag terug in het rood-wit gestreepte shirt. Vandaar dat aantal leden van ‘Lighttown Madness’ vannacht het hotel van de manschappen van Ancelotti opzocht in een poging Robben te overtuigen.

De foto toont een arbeidsovereenkomst met daarop de handtekeningen van ‘Toontje’ Gerbrands en Marcel Brands. Alleen één handtekening ontbreekt nog. Zal Robben die gaan zetten?

ook interessant

Een scheidsrechter in het oliestaatje Koeweit raakte even volledige de weg kwijt. De wedstrijd tussen Al Naser en...

Ben je een groot voetballiefhebber en zie je graag live jouw favoriete voetbalclub in actie? Gelukkig kan dat...

Het huidige shirt van Barcelona doet al pijn aan de ogen, maar veel opbouwende kritiek hebben de Catalanen...

Colin Kazim-Richards kon gisteravond op boegeroep en gefluit rekenen in de Kuip, toen hij aan het eind van...

De beloftes van Ajax en FC Twente mogen volgend seizoen mogelijk mee gaan spelen in de Jupiler League,...

Het lijkt erop dat Ajax een nieuwe shirtsponsor gevonden heeft. De Amsterdamse club is in verregaande onderhandeling met...