Search
Close this search box.

PSV-fans verrassen Arjen Robben met levensgroot contract

Hij speelde slechts twee jaar voor PSV maar Arjen Robben is nog altijd ongekend populair in de lichtstad. Robben neemt het vanavond op tegen zijn oude club – waar hij tussen 2002 en 2004 actief was – met zijn huidige werkgever Bayern München.

Arjen gaf in het verleden aan open te staan voor een mogelijke terugkeer naar het Philips stadion. Echter hield hij naar aanloop van het duel met de ploeg van Cocu zijn lippen stijf op elkaar. ”Ik kan niet in de toekomst kijken”, aldus de 32-jarige aanvaller.

De fans van PSV kunnen dat wel. Zij zien Robben maar wat graag terug in het rood-wit gestreepte shirt. Vandaar dat aantal leden van ‘Lighttown Madness’ vannacht het hotel van de manschappen van Ancelotti opzocht in een poging Robben te overtuigen.

De foto toont een arbeidsovereenkomst met daarop de handtekeningen van ‘Toontje’ Gerbrands en Marcel Brands. Alleen één handtekening ontbreekt nog. Zal Robben die gaan zetten?

ook interessant

En we eindigen de berichtgeving over Neymar Jr. vandaag met zijn laatste groet. Eerder kon u al lezen...

Het was de grote Samuel Eto’o-show in de Engelse topper Chelsea – Manchester United. De Chelsea-spits maakte een...

Johan Derksen had voor het programma ‘Derksen &’ een interview met Edwin van der Sar. De sigaarsnor maakte...

Opnieuw zijn er super schattige beelden van Xess Xava online gekomen. Yolanthe plaatste onderstaande video op Instagram en...

De Noord-Ierse Will Grigg is ondertussen uitgegroeid tot een echte cultheld. De aanvaller van Wigan Athletic deed het...

Nicolai Boilesen is opgenomen in het elftal van de week in de Champions League. De verdediger van Ajax...