Search
Close this search box.
Huwelijkscrisis Mertens brengt contract Napoli in gevaar

Privéproblemen Mertens brengen contract bij Napoli in gevaar

De huwelijkscrisis van Dries Mertens brengt de Belg ook in de problemen bij zijn contractbesprekingen. De onderhandelingen met Napoli staan op een laag pitje, terwijl de club de aanvaller voor vier seizoenen bijna drie miljoen euro wil betalen.

Dries heeft er zelf voor gekozen om de contactbesprekingen stop te zetten: het Italiaanse medium RAI weet dat de Belg geen gesprekken meer wil voeren ‘tot zijn gezinssituatie is opgelost’. Er zou sprake zijn van een breuk met jeugdliefde Katrin Kerkhofs, met wie hij anderhalf jaar geleden trouwde. De twee waren sinds hun 16e bij elkaar.

Oud-PSV’er Mertens verkeerde de afgelopen maanden in bloedvorm, en stond naar verluidt in de belangstelling van Premier League-clubs als Manchester United, Chelsea en Tottenham Hotspur.

ook interessant

Attentie, mannen van Nederland! Wielrenbeauty Puck Moonen is op zoek naar een vent! Oké, en nu het slechte...

Helaas, Albanië verloor gisteravond voor de tweede keer op rij en lijkt een vervolg van het EK-avontuur te kunnen vergeten....

Kijk, dit vinden we nou schattig: cute couple Joël Veltman en Naomi Veltman Hagenstein. Samen een wandelingetje maken of...

Afgaande op deze schandalige actie van Chelsea-fans, heeft de ‘Say no to racism’-campagne van de FIFA nog weinig...

Ronald Koeman is nooit door de KNVB benaderd voor de functie van bondscoach. Dat schrijft de directeur betaald...

We kijken er niet heel erg van op, maar oud PSV keeper Ronald Waterreus is door de lezers...