Search
Close this search box.
Sylvie wilde prins Harry regelen

‘Prinses’ Sylvie wilde prins Harry regelen

Prins Harry doet het tegenwoordig met de Amerikaanse Suits-actrice Meghan Markle, maar dat had zomaar ‘onze’ Sylvie Meis kunnen zijn. Volgens een verhaal in Story sloofde het lingeriemodel zich enorm uit om de gunsten van de Engelse royal te winnen.

Haar eerste keus was eigenlijk prins Carl Philip van Zweden, maar de pogingen om hem te versieren in een nachtclub liepen op niets uit. De prins zag haar niet staan en is inmiddels verloofd met het glamourmodel Sofia Hellqvist.

Na de dis van Carl zette Sylvie haar zinnen op Harry. De presentatrice ging minutieus te werk en maakte met haar vriendinnen een lijst van plekken in Londen waar de prins aanwezig zou kunnen zijn.

“Vijf maanden lang zat ze elk weekend in London. Die liefdestripjes waren regelrechte uitputtingsslagen”, vertelt een insider aan Story. “Zowel lichamelijk als financieel. Maar, ik moet het nageven: dat deed haar niets. Zolang het doel maar werd bereikt.”

Ze kwam de prins nooit tegen, maar liep in een Londense nachtclub wél haar huidige verloofde Charbel Aouad tegen het lijf. Ieder nadeel heeft z’n voordeel, zullen we maar zeggen?

ook interessant

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) geeft SC Heerenveen-coach Marco van Basten gelijk in zijn kritiek op de spelregels...

De ex-vriendin van Antony klaagt hem aan voor huiselijk geweld, mishandeling én bedreiging. Het gaat om ene Gabriela...

Klaas-Jan Huntelaar hoopt aankomend weekend zijn langverwachte rentree te maken bij Schalke 04. Hij speelt uitgerekend tegen het...

Als het over de recente spelersgeschiedenis van Ajax gaat, zal iedereen de namen van Sneijder, Van der Vaart...

In de sportwereld lopen ontzettend veel knappe dames rond, ook bij sporten waarvan je het niet verwacht. Hoog...

Nieuwe trainer Marco van Basten met AZ terugkeren in de top van de eredivisie. “Het is de bedoeling...