Search
Close this search box.
Premier League-spits opgepikt na stoeipartij vier dames van plezier

Premier League-spits opgepakt na stoeipartij met vier(!) dames van plezier

Voor de escapades van Premier League-sterren moet je doorgaans bij de Engelse tabloids zijn, en de roddelpers stelt ook niet dit weekend niet teleur. The Sun pakt dik uit met een bizar verhaal over Watford-spits Isaac Success en zijn nachtelijke avonturen.

Success, wiens Premier League-avontuur verre van een succes is (één goal in 17 optredens), had maar liefst vier prostituees opgepikt bij een stripclub en meegenomen naar een peperduur hotel in Londen.

Hoewel de vrouwen hem – na betaling van 2.000 euro – anderhalf uur masseerden, bleek de 21-jarige voetballer te laveloos om ook maar iets te presteren. “Hij dronk de hele tijd Baileys”, vertelt één van de dames in de krant. “Hij moet op zijn minst twee flessen recht uit de fles hebben leeggedronken. Wat verwacht je dan, als je zoveel drinkt?”

Hij werd echter woest toen de prostituees wilden vertrekken en eiste schreeuwend zijn geld terug, vervolgt de dame. “Er werd ook wat getrokken en geduwd. Ik had een sneetje in mijn gezicht en een blauwe plek op mijn arm. Ik weet niet hoe dat is gebeurd.”

Vijf politiewagens waren snel ter plaatse en sloegen de spits in de boeien. De zaak wordt volgens de politie behandeld als ‘aanranding’, al willen zij niet toegeven dat het om Success gaat. Uiteraard ontkent een woordvoerder van de voetballer alles: “We zullen dan ook tot het uiterste gaan om zijn naam te zuiveren.”

Eén van de dames met wie Success ‘stoeide’:

ook interessant

Als reactie op de bloedige aanslagen van afgelopen vrijdag, heeft Duitsland de beveiliging rondom de oefenwedstrijd Duitsland –...

De eigenaar van de Twitter-account Footy Memes bedacht wat nieuws: hij ging een Amerikaanse campus rond en stelde...

Echt gezellig is het nooit op Temptation Island (dat is het idee), maar deze onthulling over de reality-show...

Met meer dan een half miljard(!) verkochte exemplaren wereldwijd is de kans groot dat je wel eens een...

Yo mag dan zwanger zijn, dat belet haar niet om zich in uitdagende kledij aan de wereld te...

Het zal je niet ontgaan zijn dat er gisteren wat stemmen werden geteld. Zo ook in de voetbalkantine...