Search
Close this search box.
Pique onthult: zo regelde hij Shakira

Pique onthult: zo regelde hij Shakira

Wie een beetje thuis is in de voetbalvrouwen van FC Barcelona, weet natuurlijk dat verdediger Gerard Pique samen is met een wereldberoemde dame: hitzangeres Shakira.

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst bij de opnames van de clip Waka Waka, het officiële nummer voor het WK 2010. De Colombiaanse was duidelijk helemaal hoteldebotel van Pique, want er was niet veel voor nodig om haar hart te winnen. Dat beweert de Spanjaard althans in een interview.

“Ik had na de opnames haar nummer gevraagd en voordat ik naar het WK in Zuid-Afrika vloog, vroeg ik haar hoe het weer was”, vertelt Pique aan het Spaanse TV3. “Toen kreeg ik een uitgebreid bericht terug over de verschillende temperaturen van die dag en dacht ik: jezus, dit is niet normaal. Het was zo gedetailleerd dat ik zeker wist dat ze me leuk vond.”

De verdediger hoopte vervolgens dat Spanje het tot de finale zou schoppen, zodat hij Shakira bij de afsluitingsceremonie nog zou kunnen zien. Zoals wij Nederlanders weten, lukte dat. Na het winnen van de wereldbeker ontmoette Pique de zangeres voor de tweede maal. Van het één kwam het ander: de tortelduifjes hebben inmiddels twee zoontjes.

Ja ja, heel romantisch, maar over de vermeende sekstape van het tweetal rept de Barca-stopper met geen woord.

pikante-tape-shakira-en-pique-uitgelekt
© Instagram
smr-week-51-shakira
Shakira (Pique’s wederhelft) viert op Instagram dat ze 10 jaar geleden dit album uitbracht, met prima cover! © Instagram
Shakira 2
© Instagram

Shakira - Waka Waka

ook interessant

De Braziliaanse homo-groepering is niet blij met een reclame waarin de kersverse Barcelona-aanwinst Neymar de hoofdrol speelt. In...

In een wedstrijd die geheel in het teken moet staan van Johan Cruijff, valt toch ook vooral het...

Chili heeft vandaag het oefenduel met Egypte als voorbereiding op het WK met 3-2 gewonnen. De tegenstander van...

Er valt de laatste jaren bar weinig te genieten voor fans van Manchester United. José Mourinho’s ploeg mag...

Volgens The Sun heeft IS het op het EK voorzien op fans van Engeland en Rusland. De terreurorganisatie...

Ieder shirt dat op het WK gedragen wordt heeft een speciaal verhaal. De shirts van Adidas worden allemaal...