Search
Close this search box.
boze-fans-willen-van-gaal-met-petitie-ontslaan

Woedende fans willen Van Gaal met petitie ontslaan

Als we de Engelse tabloids geloven had Louis van Gaal inmiddels al 10 keer ontslagen moeten worden, maar toch zit hij nog altijd op de trainerstoel van Manchester United.

Waarom is niet helemaal duidelijk: zelf lijkt hij het wel zat te zijn, de spelers hebben het niet naar hun zin, het bestuur verliest het vertrouwen en ook de fans zijn helemaal klaar met de coach.

Dat blijkt wel uit een online petitie die is gestart om Van Gaal ALSJEBLIEFT de laan uit te sturen. Bij de tijd van plaatsing hebben al dik 3.000 man het initiatief gesteund.

De maker van de petitie spreekt klare taal: “Dit is de enige manier om de aandacht van het bestuur te krijgen en deze Nederlandse klootzak weg te jagen bij onze geliefde club.”

Daarnaast wordt er een lijst met redenen opgesomd waarom de Nederlander weg moet: zo stelt de schrijver dat Van Gaal met zijn dure aankopen niets heeft bereikt, zijn filosofie Manchester United heeft vermoord en zijn charisma niet bij een United-coach past.

Boze fans willen Van Gaal met petitie ontslaan
© Change.org

ook interessant

De reclamedeal die Ronald Koeman met HAK heeft begint nu wel heel extreme vormen aan te nemen: gistermiddag...

Meespelen doet hij niet meer, maar als fan leeft Didier Drogba nog net zo hard mee met zijn...

De roddelpers was in rep en roer toen deze week een mysterieuze brunette in het bijzijn van Rafael...

We komen steeds dichter bij de beste 20 spelers van de wereld in de nieuwe FIFA 18 game...

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Een Braziliaanse actrice lijkt een hype te...

De nieuwe Paus, Paus Franciscus, is een erkend voetballiefhebber. Daarom kreeg hij deze week een gesigneerd shirt van...