Search
Close this search box.
Peter R. de Vries versiert Helene Hendriks

Peter R. de Vries versiert Helene Hendriks: “Wist niet waar ik moest kijken”

Geen vrouw is veilig voor Peter R. de Vries, dat weten we al langer. Dat werd nog even benadrukt door Hélène Hendriks, die in Voetbal Inside onthulde dat ze is versierd door de hitsige misdaadverslaggever.

De bevallige sportpresentatrice was samen met Peter uitgenodigd in RTL Boulevard, waar de temperatuur hoog opliep. “Ik wist niet waar ik moest kijken”, is Hélène openhartig tegen haar vrienden van Voetbal Inside. “Ik was iets te dichtbij, en dacht: laat maar eventjes gaan. Ik ben ook meteen weggegaan na de uitzending.”

Nadat Wilfred Genee uitriep dat ze een primeur te pakken hadden, vervolgde Hélène: “Ja, de champagne stond al onder de desk en de capuchon deed hij na afloop lekker op.” Daarmee doelde ze uiteraard op een incident van een paar weken geleden, toen een gecamoufleerde Peter met een vrouw werd betrapt. Het is een publiek geheim dat de alleskenner er een open relatie op nahoudt.

ook interessant

Een bizar incident na een wedstrijd van IJsselmeervogels. De ploeg in de Topklasse liep tegen een uitnederlaag aan en dat...

De kans dat Louis van Gaal na het WK 2014 in Brazilië aan de slag gaat in Engeland...

Het Belgische nationale elftal is sinds het ontslag van bondscoach Marc Wilmots op zoek naar een nieuwe trainer...

Een heerlijk doelpunt van Ajacied Ruben Ligeon in de oefenwedstrijd van Ajax tegen het Oostenrijkse Wacker Innsbruck. Al...

Oranje Leeuwin Merel van Dongen ontmoette in haar voormalig ploeggenoot bij Ajax de vrouw van haar dromen:...

Volgens Hans Kraay jr. is de voetbalwereld tegenwoordig veel te veel bezig met uiterlijk vertoon. Volgens Kraay zijn...