Search
Close this search box.
Peter R. de Vries versiert Helene Hendriks

Peter R. de Vries versiert Helene Hendriks: “Wist niet waar ik moest kijken”

Geen vrouw is veilig voor Peter R. de Vries, dat weten we al langer. Dat werd nog even benadrukt door Hélène Hendriks, die in Voetbal Inside onthulde dat ze is versierd door de hitsige misdaadverslaggever.

De bevallige sportpresentatrice was samen met Peter uitgenodigd in RTL Boulevard, waar de temperatuur hoog opliep. “Ik wist niet waar ik moest kijken”, is Hélène openhartig tegen haar vrienden van Voetbal Inside. “Ik was iets te dichtbij, en dacht: laat maar eventjes gaan. Ik ben ook meteen weggegaan na de uitzending.”

Nadat Wilfred Genee uitriep dat ze een primeur te pakken hadden, vervolgde Hélène: “Ja, de champagne stond al onder de desk en de capuchon deed hij na afloop lekker op.” Daarmee doelde ze uiteraard op een incident van een paar weken geleden, toen een gecamoufleerde Peter met een vrouw werd betrapt. Het is een publiek geheim dat de alleskenner er een open relatie op nahoudt.

ook interessant

Wayne Rooney miste de oefeninterland van Engeland tegen Spanje door een blessure, en dat was reden voor de...

Johan Derksen heeft Nederland weer eens op stelten gezet met een gewaagde opmerking. In een vlammend betoog stelde...

Een vers Eredivisie-seizoen betekent transfers en dat betekent… nieuwe voetbalvrouwen! Want je kunt er donder op zeggen dat...

Na de onthulling van Maria Sharapova gisteravond, is er opnieuw een Rus tegen de dopinglamp aangelopen, zo meldt...

Ana Maria Markovic is waarschijnlijk de knapste profvoetbalsters ooit. Maak kennis met deze Kroatische beauty....

Woensdagavond speelt Ajax in Amsterdam de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. De supporters van de Rotterdammers zijn niet welkom in...