Search
Close this search box.
Knipsel

Peter R de Vries: ‘Geen jeugdspelertjes’

Het nieuws dat Peter R de Vries de voetbalwereld instapt als spelersmakelaar deed gisteren nogal wat wenkbrauwen fronsen. De Vries zelf reageert vandaag op zijn opmerkelijke keuze.

“Ik snap dat sommige ervaren collega’s zullen denken: daar heb je er weer zo één. Maar wij zorgen echt voor hoogwaardige dienstverlening. Door onze samenwerking met Van Till Advocaten, waar Royce werkt, is het juridisch helemaal dichtgetimmerd”, aldus de Vries.

“Geen dubbele agenda’s en geen betalingen aan PR Sportmanagement zonder dat de speler daar van weet”, aldus De Vries. “We zullen ook niet langs de lijn staan bij jeugdwedstrijden om spelertjes via hun ouders naar ons toe te kletsen. Ik heb liever dat het bureau geen succes wordt, dan dat we jeugdige voetballers moeten ronselen.”

Hij wil met kwaliteit de wereld veroveren: “Ik hoop dat de vaders en moeders uit zichzelf zullen zeggen, laat je in deze schimmige wereld door deze betrouwbare partij vertegenwoordigen.”

ook interessant

Klaas-Jan Huntelaar hoopt aankomend weekend zijn langverwachte rentree te maken bij Schalke 04. Hij speelt uitgerekend tegen het...

Het zit Max Verstappen echt niet mee dit seizoen. Op Monza moest hij starten van plek 13, terwijl...

Waylon heeft, om in voetbaltermen te spreken, erg zwaar geloot in de halve finale van het Eurovision Songfestival....

In de Italiaanse voetbalwereld wordt er na het verloren duel met Spanje maar weinig over de wedstrijd gesproken....

Het was weer eens gezellig op de voetbaltribunes gisteravond. Schalke 04 nam het op tegen het Griekse PAOK...

Als het Nederlands elftal op weg is, dan reist Hans Kraay jr. mee: bij oefenwedstrijdjes en kwalificatiewedstrijden welteverstaan....