Search
Close this search box.
Knipsel

Pellè: ‘Wij werden bestolen hoor’

Graziano Pellè is nog steeds boos over wat er afgelopen zondag gebeurde in Enschede. Feyenoord kreeg een late gelijkmaker te verduren en dat kwam volgens de spits vooral door scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Dat Pellè vervolgens compleet door het lint ging en alle schuld op zich krijgt is volgens hem niet terecht: “Alles richt zich nu op mij, maar de scheidsrechter die ons besteelt, komt overal mee weg. Nu willen ze me misschien schorsen, maar wat heb ik gedaan?”, zei Pellè tegen VI.

“Ik heb niemand verwond, ik heb me afgereageerd op materiaal. Uiteraard wil ik dat vergoeden en daarvoor bied ik mijn excuses aan, aan FC Twente en de NOS, maar een schorsing gaat me te ver. Je kunt mijn woede overdreven vinden, alleen: stel dat we aan het eind van het seizoen de voorronde van de Champions League missen op twee punten, wat gaat de KNVB dan doen? Iedereen maakt fouten, ik ook. Normaal zeur ik daar niet over, maar zes cruciale fouten in twee wedstrijden die ons vier punten kosten op weg naar een goede klassering: ik kan daar moeilijk mee leven.”

ook interessant

Nieuwkomer Nicolai Jorgensen speelde afgelopen seizoen de pannen van het dak bij Feyenoord, en dat had tot gevolg...

Golfster Paige Renee Spiranac trekt momenteel de aandacht in de Verenigde Staten. Dat is in eerste instantie omdat...

Leontien van Moorsel zou, onder meer rond de Olympische Spelen van 2000, epo hebben gebruikt. Dat stelt Peter...

Als klein Tweede Divisie-clubje ontvang je natuurlijk iedere adverteerder met open armen, maar misschien had de Duitse ploeg...

Dat Tom Dumoulin een geboren en getogen Maastrichtenaar is blijkt maar al te goed uit dit interview, vlak...

Trouwe kijkers van Studio Voetbal is vorige week misschien de opvallende kledij van Arno Vermeulen opgevallen. Op het...