Search
Close this search box.
Knipsel

Pellè: ‘Wij werden bestolen hoor’

Graziano Pellè is nog steeds boos over wat er afgelopen zondag gebeurde in Enschede. Feyenoord kreeg een late gelijkmaker te verduren en dat kwam volgens de spits vooral door scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Dat Pellè vervolgens compleet door het lint ging en alle schuld op zich krijgt is volgens hem niet terecht: “Alles richt zich nu op mij, maar de scheidsrechter die ons besteelt, komt overal mee weg. Nu willen ze me misschien schorsen, maar wat heb ik gedaan?”, zei Pellè tegen VI.

“Ik heb niemand verwond, ik heb me afgereageerd op materiaal. Uiteraard wil ik dat vergoeden en daarvoor bied ik mijn excuses aan, aan FC Twente en de NOS, maar een schorsing gaat me te ver. Je kunt mijn woede overdreven vinden, alleen: stel dat we aan het eind van het seizoen de voorronde van de Champions League missen op twee punten, wat gaat de KNVB dan doen? Iedereen maakt fouten, ik ook. Normaal zeur ik daar niet over, maar zes cruciale fouten in twee wedstrijden die ons vier punten kosten op weg naar een goede klassering: ik kan daar moeilijk mee leven.”

ook interessant

Goed nieuws voor alle fans die niet kunnen wachten op meer list en bedrog in Temptation Island. Er...

De gulle lach, de uitstekende tanden van Ronaldinho zullen we niet meer zien. De speler van Atlético Mineiro...

Guus Hiddink is terug bij PSV: de trainer gaat Philip Cocu bijstaan als adviseur in de moeilijke periode...

Wat fans betreft weten voetballers het koren uitstekend van het kaf te scheiden. Had Atletico Madrid-trainer Diego Simeone...

Vandaag maken we kennis met mevrouw Michel Vorm. Op het eerste gezicht lijkt het misschien niet zo, maar we...

De bezoekers van het EK Allround & Sprint werden vanavond opgeschrikt door een schietpartij. Een man nam op het...