Search
Close this search box.
Pelle

Pellè: ‘Ik leef als een sjeik’

Graziano Pellè heeft het allemaal goed voor elkaar. Hij doet het goed als spits bij Feyenoord, moet de vrouwen van zich afslaan en verdient een aardig zakcentje.”Ik leef als een sjeik, zonder dat ik er een ben.”

“Mijn leven voltrekt zich in de hoogste versnelling”, zegt Pellè in Voetbal International. “Zolang er geen wetenschappelijke bewijzen zijn dat je meer dan één keer leeft, probeer ik het maximale eruit te halen.”

Pellè kon afgelopen zomer een transfer maken, waar heel veel geld mee gemoeid was. Vanuit Dubai kwam een lucratieve aanbieding voor de Italiaan, maar Feyenoord wilde hem niet kwijt. “Begrijp me goed, ik wílde helemaal niet weg bij Feyenoord, maar wanneer je als 28-jarige zo veel geld kunt verdienen, weet ik zeker dat iedereen begrijpt dat je toch even moet slikken als je hoort dat het feest niet doorgaat.”

Pellè heeft zich echter over die teleurstelling heen gezet en is weer helemaal terug. De aanvoerder van Feyenoord hoopt zijn seizoen te kunnen eindigen met een groot feest. “Ik hoop dat 2014 een topjaar wordt, maar niet alleen voor mij. Voor iedereen en speciaal voor de supporters van Feyenoord. Ik ben ooit kampioen geworden met AZ, maar ik denk dat een feest op de Coolsingel elke verwachting zal overtreffen en alle feesten die ik in mijn leven heb gevierd, zal doen vergeten.”

ook interessant

Als je Nederlandse sprintster zegt, zeg je Dafne Schippers. Maar hoe woon je eigenlijk, als je één van...

Het bericht dat Johan Cruijff lijdt aan longkanker is over de hele wereld geschokt ontvangen. Iedereen wil de voetballegende een...

Mocht het je ontgaan zijn, het was gisteren moederdag. Ajax had ten ere van de mama’s iets ludieks...

Feyenoord krijgt hulp uit onverwachte hoek bij de nieuwbouwplannen voor het nieuwe stadion. De gerenommeerde Rotterdamse architect Rem...

In Paraguay zijn een aantal spelers het niet eens met een gele kaart. Drie krijgen rood gepresenteerd van...

Behalve voetballen kunnen Robin van Persie en Patrick Kluivert nog meer aan sport. Tijdens een potje beachtennis op...