Search
Close this search box.
Pelle

Pellè: ‘Ik houd niet van die uitbarstingen’

In de nieuwe ELF Voetbal Magazine reageert Graziano Pellè in een interview op de uitbarstingen en rare streken die Mario Balotelli zo nu en dan heeft. De uitspraken van de spits van Feyenoord komen er een beetje vreemd uit, nadat hij afgelopen weken zelf met regelmaat een vreemde uitspatting had.

De ractie van Pellè: “Ik houd niet van die uitbarstingen. Maar misschien heeft hij die emotie, die druk en die gekkigheid nodig om goed te zijn. Je weet bij hem nooit wat je kunt verwachten, dat maakt hem levensgevaarlijk.”

Pellè zou graag met Balotelli in het nationale team van Italië spelen: “We hebben aanvullende kwaliteiten. Verdedigers zullen niet vrolijk worden als ze negentig minuten op ons tweeën moeten letten. Maar ja, er zijn zo veel goede Italianse spitsen… Balotelli, El Shaarawy, Matri, Pazzini. Ik denk dus dat het WK voor mij weg is, maar zeg nooit nooit.”

ook interessant

Je zult maar bij Telstar in de Jupiler League spelen en dan bijna zorgen voor de grootste stunt...

Met een gebroken arm alsnog een zilveren medaille pakken, dat mag gerust een wereldprestatie genoemd worden. Tom Dumoulin...

Een bizar incident na een wedstrijd van IJsselmeervogels. De ploeg in de Topklasse liep tegen een uitnederlaag aan...

Ronald Koeman verlaat Feyenoord na dit seizoen. Dat meldt de Rotterdamse club op de eigen website. Koeman was...

In vak 410, de harde kern van Ajax, stond afgelopen zaterdag een bekend gezicht: de geblesseerde aanvoerder Siem...

Zanger Flemming doet tienduizenden harten van tienermeisjes sneller kloppen. Toch moeten we hen teleurstellen. De Brabander is al...