Search
Close this search box.
pedovoetballer-geeft-feestjes-voor-hij-de-cel-in-moet

‘Pedovoetballer geeft feestjes voor hij de bak in moet’

Je bent schuldig bevonden aan seks met een minderjarige, ontslagen door je club en moet hoogstwaarschijnlijk lang de cel in. Wat doe je dan, als geruïneerde voetballer? Adam Johnson weet het wel: hij geeft nachtenlange feestjes, tot zijn lot door de rechter is bepaald.

Althans: dat beweert tabloid The Sun, die wat feestgangers bij Johnson’s villa op de gevoelige plaat vastlegde. Er schittert met name één dame in de kiekjes, die op blote voeten en met een fles drank het huis van de voormalig Sunderland-aanvaller verlaat.

Johnson werd vorig jaar, zoals bekend, van zijn bed gelicht omdat hij ongezonde contacten onderhield met een 15-jarige scholiere. De Engelsman hoort 24 maart welke straf hij krijgt, maar kan zomaar voor 10 jaar de gevangenis in gaan.

ook interessant

Louis van Gaal had het uitstekend naar zijn zin op het eindejaarsgala van Manchester United. De flamboyante trainer...

We zouden de chronisch geblesseerde Kevin Strootman nu niet bepaald moeders mooiste willen noemen, maar bij profvoetballers kijken...

Een supporter van PSV kon zich niet inhouden nadat zijn club kampioen werd. De man stond poedelnaakt op...

Op dit moment mag er nog geen reclame gemaakt worden door aanbieders van online gokken binnen het Nederlandse...

Hè, da’s vreemd: je krijgt opeens geen Facebook-updates meer van dat ene meisje waar je een oogje op...

Paris Saint-Germain speelt 25 november tegen Mälmo FF, natuurlijk de oude club van sterspits Zlatan Ibrahimovic. Het Champions...