Search
Close this search box.
Pedo wil Fortuna Sittard redden

Pedo wil Fortuna Sittard redden

Het gaat niet zo lekker met Fortuna Sittard. De Jupiler League-club zit in financieel zwaar weer en moet 1 maart bij de KNVB aantonen dat het genoeg centen heeft om het seizoen af te maken.

En zoals dat altijd gaat, duiken er bij een noodlijdende ploeg altijd initiatiefnemers op die hun cluppie van de ondergang willen redden. In het geval van Fortuna is dat ene Maurice K, die een crowdfundactie is gestart.

Nee, dat is geen extreem korte achternaam: meneer K. blijkt namelijk een veroordeelde pedofiel en zat een halfjaar vast. Het clubbestuur wist daar niks vanaf. “Ik zal zeker wat gaan doen met deze informatie”, laat directeur Joppe Sangen weten.

Zelf vindt K., tevens clubsponsor, dat men zich drukmaakt om niets. “Ik had geen zin om Fortuna dit te laten weten. Dat vond ik niet nodig”, stelt de man laconiek. “Wat heeft een club als Fortuna er aan dat men daar weet dat ik een crimineel verleden heb? Ik ben wel nog in cassatie gegaan bij de Hoge Raad tegen de opgelegde straf.”

 

 

ook interessant

Het lijkt bijna nog moelijker om hem níet te maken, maar toch krijgt deze Zuid-Koreaanse spits het voor...

Dé held van het EK was hij, zonder ook maar een minuut in actie te komen. Will Grigg...

Een lastige keuze voor Frank de Boer, kampioen worden of de Europa League winnen. Uiteindelijk komt de trainer...

De dames van Arsenal zijn momenteel op trainingskamp in Spanje en hebben het daar uitstekend naar hun zin,...

Voormalig Oranjester Wesley Sneijder heeft via zijn Instagram-account gereageerd op de geruchten dat zijn huwelijk met Yolanthe op...

Sabri Sarioglu heeft gisterenavond tijdens de Turkse bekerfinale een zakmes naar zijn rug toegeworpen gekregen. De verdediger kwam...