Search
Close this search box.

Alles over Pauline Wingelaar (Leeftijd, Playboy, Vermogen)

Ooit maakte Pauline Wingelaar naam in Nederland met haar deelname aan het televisieprogramma Echte Gooische Meisjes, maar inmiddels heeft ze al een fraai curriculum vitae opgebouwd. Pauline is uitgegroeid tot een succesvolle presentatrice en mediapersoonlijkheid. In dit artikel lees je alles over Pauline Wingelaar.

 Pauline Wingelaar leeftijd

Leeftijd en achtergrond

Pauline Wingelaar werd op 2 februari 1986 geboren in Het Gooi. Ze is momenteel 38 jaar oud. Na het hbo te hebben afgerond op een middelbare school in Laren, besloot ze de Hotelschool te gaan doen in Den Haag, gevolgd door enkele workshops acteren. In 2006 startte ze met haar bachelor Media, Informatie en Communicatie, met als specialisatie Televisie maken. Na zeven jaar rondde ze haar studie succesvol af, na haar scriptie te hebben geschreven in opdracht van RTL Nederland.

Hoe oud Pauline Wingelaar is

Tijdens haar studie werd Pauline een bekende Nederlander door mee te doen aan de realityserie Echte Gooische Meisjes, waarin ze samen met haar vriendinnen werd gevolgd tijdens haar luxe leventje in Het Gooi. Later deed ze ook mee aan de spin-off Echte Gooische meisjes in de bijstand. Vervolgens kreeg ze een eigen realityserie met zanger Paul Turner, waarin hun dagelijkse leven werd gevolgd. Op die manier werd ze een bekend persoon in Nederland en kon ze een loopbaan als presentatrice opzetten. Dat begon met een presenteerklus in RTL Wintertijd, maar ze schopte het uiteindelijk tot deskundige bij RTL Boulevard. Daarnaast is ze in te huren als presentatrice voor evenementen.

Vermogen van Pauline Wingelaar

In 2020 maakten de Gooische meisjes, waaronder Pauline, een comeback. De spin-off Echte Gooische Moeders werd een hit op Videoland en kreeg meerdere seizoenen. In de tussentijd heeft ze in diverse televisieprogramma’s gastrollen gehad, zoals in Ranking the Stars, Chateau Meiland, Echte meisjes in de jungle, Sterren Springen op Zaterdag, Ik hou van Holland en Marble Mania.

Samenwerking met de Kruidvat

Wie de sociale media van Pauline Wingelaar een beetje in de gaten houdt, zal ongetwijfeld wel weten dat ze een samenwerking had met drogisterij Kruidvat. Samen met de winkel heeft ze tientallen producten op de markt gebracht, waaraan haar naam verbonden was. Zo kon je bij de Kruidvat bijvoorbeeld Pauline Wingelaar strandtassen, dekbedovertrekken, keukensets, make-up tasjes, oorbellen, toilettassen en geschenkensets halen. Inmiddels is de samenwerking ten einde en heeft de Kruidvat ook haar spullen uit het assortiment gehaald.

Pauline Wingelaar in de Playboy

Pauline Wingelaar heeft ook naakt in de Playboy gestaan. In 2009 sierde ze als tennismeisje de cover van het blootblad. Daarvoor vlogen ze naar Spanje voor een mooie fotoshoot, waarbij ze volledig uit de kleren ging. De toenmalig studente werd destijds vergezeld door enkele Gooische vriendinnen in het blad. “Op een gegeven moment zet je de knop om en ga je ervoor. Ik werd immers betaald”, aldus Pauline. Bij de presentatie aan de pers zei ze: “Ik denk niet gelijk aan vieze mannen, maar ik gun het ze.”

Pauline Wingelaar - Playboy Magazine Cover [Netherlands] (December 2009) -  FamousFix.com post

De moeder van Pauline was er destijds echter niet zo gecharmeerd van, maar dat weerhield haar niet om het toch te doen. “Mijn moeder was bang voor de reacties. Het is natuurlijk wel haar dochter die naakt staat voor heel Nederland. Haar kleine meisje!” Verder stond Pauline ook ooit in de FHM in sexy lingerie. Later werd Pauline ook nog een keer onderwerp van een kleine mediastorm. Ze plaatste een gezinsfoto op Instagram, waarop per ongeluk een deel van haar tepel te zien was. Daar maakte ze zichzelf echter totaal geen zorgen om. “Mensen, jullie kennen mijn tepel toch al?”, was haar reactie.

Man en kinderen van Pauline Wingelaar

Pauline is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Harmen Bisschop van Tuinen. Zij stapten in 2014 in het huwelijksbootje en wonen sindsdien samen in Naarden-Bussum. Ze zijn al sinds 2007 bij elkaar. De man van Pauline is makelaar van beroep. Samen kregen Harmen en Pauline drie kinderen: Rein, Diederik en Belle. Laatstgenoemde is in september 2021 stil geboren. Eerder gaf Pauline zelf aan nog te hopen op een vierde kindje.

De man van Pauline Wingelaar

Het vermogen van Pauline Wingelaar

Pauline komt zelf uit een rijk gezin, heeft een rijke man én heeft natuurlijk ook zelf een fraaie carrière opgebouwd. En in de televisiewereld kun je natuurlijk lekker verdienen. Niet voor niets wonen Pauline en Harmen in een prachtig huis in een luxe wijk. Het vermogen van Pauline Wingelaar wordt geschat op 3 miljoen euro.

De kinderen van Pauline Wingelaar

 Pauline Wingelaar werkte samen met de Kruidvat

ook interessant

Het hacken van beroemdheden is een traditie die al jaren in stand wordt gehouden en meestal hebben de...

Dit weekend 24/11 zijn er een paar spelers die opvallen in de Europese competities, of dat nou positief...

In alle commotie rondom zijn ex Sabia Engizek blijft Rafael van der Vaart opvallend stil. Facebooken doet Raf...

Oranje speelde gisteren gelijk tegen België, en dat is opnieuw een opsteker voor het Nederlands elftal na de...

Je zou denken dat prominente voetballers wel wat beter opletten, nu Cristiano Ronaldo zo verguisd is omdat hij...

Gaat het Nederlandse programma Cojones viral met deze video? De spitbattle tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi bracht...