Search
Close this search box.
Shannice is de partner van Leonne Stentler

Goed voor mekaar! Dit is de knappe partner van Leonne Stentler

Leonne Stentler is uitgegroeid tot een van de boegbeelden van het Nederlandse vrouwenvoetbal. Niet vanwege haar imposante carrière, maar omdat ze naam maakt als analist. We stellen je voor aan Shannice Wilner, de knappe partner van Leonne Stentler.

De vriendin van Leonne Stentler
© Instagram: @Shannicewilner

Geen carrière om een boek over te schrijven, maar ook zeker niet onverdienstelijk. Stentler speelde vijf jaar lang in het eerste van ADO Den Haag en droeg 28 keer het shirt van Ajax vrouwen. Tevens schopte ze het tot international met zeventien caps. Ze werd een keer kampioen van Nederland en won de KNVB Beker. Door een blessure moest Stentler een einde maken aan haar voetballoopbaan.

Lees ook: De partner en het salaris van alle NOS-analisten op een rij

Shannice Wilner, de partner van Leonne Stentler
© Instagram: @Shannicewilner

Daarna ging ze aan de slag als analist bij de NOS en ESPN. Aanvankelijk alleen bij het vrouwenvoetbal, maar later ook bij de mannen. Niet alleen haar carrière loopt voortvarend, maar ook in de liefde is Leonne Stentler succesvol. Ze heeft sinds 2018 een relatie met Shannice Wilner. Shannice is geboren in Hoofddorp en heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Shannice Wilner heeft een relatie met Leonne Stentler
© Instagram: @Shannicewilner

Wie is de partner van Leonne Stentler precies?

Aan de UvA heeft ze haar bachelor Toegepaste psychologie behaald. Shannice is een bezige bij en houdt van ondernemen. Zo is ze Marketingmanager bij brouwerij de Eeuwige jeugd, maar heeft ze daarnaast diverse eigen bedrijven opgericht. Zo is ze eigenaar van het kledingmerk Koester je oester, de oesterwandeling & mediabureau Strategriet.

Leonne Stentler en haar vriendin Shannice Wilner
© Instagram: @Shannicewilner

Dat deed ze echter niet alleen, maar samen met haar partner Leonne Stentler. Met Strategiet proberen zij bedrijven te helpen in hun online communicatie. “Dit is een online communicatiebureau die ondernemers helpt hun bedrijf on- en offline op de kaart te zetten aan de hand van een toegepaste strategie.” Alleen niet heel handig dat een communicatiebureau in hun eigen tekst al een taalfout maakt, want het moet natuurlijk ‘communicatiebureau dat ondernemers helpt’ zijn.

De partner van Leonne Stentler (Shannice Wilner), is fan van Ajax
© Instagram: @Shannicewilner

Partner Leonne Stentler wordt haar vrouw

Wellicht is dat ook de reden dat deze website inmiddels ook niet meer online is. Leonne en Shannice richten zich tegenwoordig op hun oesterbusiness. Dat het wel goed zit tussen de twee, blijkt wel uit het feit dat Leonne Shannice begin 2022 ten huwelijk vroeg en het antwoord volmondig ‘ja’ was. Binnenkort wordt hun liefde dus ook nog eens wettelijk vastgelegd. Leonne Stentler woont al samen met haar partner in Amsterdam. Daarnaast houdt Shannice van hockey en is ze fan van Ajax.

Lees ook: Alle partners van onze Oranje Leeuwinnen op een rijtje

Leonne Stentler vraagt of Shannice Wilner haar vrouw wil worden
© Instagram: @Shannicewilner

ook interessant

Iedereen hoopte Porto of Spurs, het werd Juventus. Even slikken voor Ajax-fans, want het betekent een stugge Italiaanse...

Een bizar tafereel op de reservebank van Real Madrid. Verdediger Coentrão is door coach Mourinho niet voor de...

Eén ding is zeker: het goede voornemen van Rose Bertram was niet om in 2017 haar kleren aan...

Luc Castaignos was ooit het grote talent van Feyenoord en stond bestempeld als dé nieuwe spits van Oranje....

Woeps! Toekomstig FC Dordrecht-trainer Gerard de Nooijer stond na het douchen waarschijnlijk wat te kloten met zijn telefoon...

De Nederlandse gokmarkt heeft altijd geïnteresseerde gebruikers verrast. Aanvankelijk was entertainment alleen beschikbaar in land-based clubs, en Holland...