Search
Close this search box.
ouders-oranje-uitblinker-apetrots

Ouders Oranje-uitblinker apetrots: “Kippenvel”

Bij je eerste basisplek een doelpunt én assist afleveren tegen Engeland, op het magische Wembley: dat mag je gerust een droomstart in het Nederlands elftal noemen. Pa en ma Janssen reageerden dan ook vol trots op de prestatie van hun zoon Vincent.

“We hadden onze tickets al geboekt voordat we wisten dat hij in de basis zou staan”, vertelt Annemarie Janssen, ooit Olympisch medaillewinnaar zwemmen, aan Omroep Brabant. “Dan speelt hij daar gewoon en scoort ook nog een prachtige penalty. Dat is echt fantastisch, een sprookje.”

Ook vader Piet is in de wolken. “Echt geweldig, een onbeschrijfelijk gevoel dat dat geeft”, aldus vaderlief. “Genieten, echt kippenvel. Je hebt al het nodige meegemaakt, maar in zo’n stadion, met zo’n ambiance… Geweldig, schitterend.”

ook interessant

Mario Götze voelde zich dinsdagavond tijdens een training voorafgaand aan de wedstrijd tegen Malaga zo vrij om een...

Ook de moeder van Cristiano Ronaldo wil graag een slaatje slaan uit het succes van haar zoon. Ze...

Lang niet elke grote Nederlandse stad heeft een profclub; Wat bijvoorbeeld te denken van Haarlem of Amersfoort? Die steden...

Edwin van der Sar is alles behalve blij met Johan Derksen. De ex-hoofdredacteur van VI zei na de...

Er is serieuze belangstelling voor Frank de Boer vanuit Londen. Tottenham Hotspur ontsloeg maandag trainer André Villas-Boas en...

De reclamedeal die Ronald Koeman met HAK heeft begint nu wel heel extreme vormen aan te nemen: gistermiddag...