Search
Close this search box.
Mesut Ozil

‘Özil reed een fotograaf aan’

Het gaat niet zo lekker met Mesut Özil. De speler miste vorige week nog een strafschop in het duel met Bayern München en afgelopen weekend zat de Duitser niet eens bij de selectie.

Ook buiten het veld gaat het niet helemaal lekker met de grote aankoop van Arsenal van afgelopen zomer. Hij zou de dag voor de wedstrijd tegen Sunderland zou hij een fotograaf hebben aangereden.

De Engelse website The Daily Mail zegt dat Özil vrijdag een fotograaf heeft aangereden en hij daarom ondervraagd werd door de politie. “De politie werd ongeveer rond 19.15 uur opgebeld met de melding dat er iemand was aangereden door een auto”, aldus een politieagent. “De man heeft lichte verwondingen en de politieagenten hebben de bestuurder van de wagen ondervraagd”

Na enkele uren mocht Özil het politiebureau verlaten. Onderzoek moet uitwijzen of hij verder vervolgd kan worden voor zijn aanrijding.

ook interessant

Naast iedere profvoetballer staat over het algemeen een beeldschone dame, die niet bang is voor een camera, pronkt...

Het idee om de Formule 1 terug naar Nederland (Zandvoort) te halen is haalbaar. Dat is gebleken uit...

Het was geen prettige middag voor PSV in de Kuip. De ploeg van Philip Cocu kwam nog wel...

Het is altijd moeilijk opstarten op maandag, dus hebben wij de ideale verkwikker voor je: het nichtje van...

Real Madrid moet het even stellen zonder sterspeler Cristiano Ronaldo. De aanvaller is geschorst door de Spaanse voetbalbond....

Ook dit seizoen gaat John Guidetti aan de neus van Feyenoord voorbij. De held van Rotterdam lijkt voor...