Search
Close this search box.
Mesut Ozil

‘Özil reed een fotograaf aan’

Het gaat niet zo lekker met Mesut Özil. De speler miste vorige week nog een strafschop in het duel met Bayern München en afgelopen weekend zat de Duitser niet eens bij de selectie.

Ook buiten het veld gaat het niet helemaal lekker met de grote aankoop van Arsenal van afgelopen zomer. Hij zou de dag voor de wedstrijd tegen Sunderland zou hij een fotograaf hebben aangereden.

De Engelse website The Daily Mail zegt dat Özil vrijdag een fotograaf heeft aangereden en hij daarom ondervraagd werd door de politie. “De politie werd ongeveer rond 19.15 uur opgebeld met de melding dat er iemand was aangereden door een auto”, aldus een politieagent. “De man heeft lichte verwondingen en de politieagenten hebben de bestuurder van de wagen ondervraagd”

Na enkele uren mocht Özil het politiebureau verlaten. Onderzoek moet uitwijzen of hij verder vervolgd kan worden voor zijn aanrijding.

ook interessant

Het gaat bar slecht met Chelsea. Na een nieuwe nederlaag tegen Everton bezet de landskampioen een 17e(!) plaats...

Nadat het bericht naar buiten kwam dat John Guidetti mag vertrekken bij Manchester City gingen ook in Rotterdam...

De Rode Duivels blijven het goed doen onder de Nederlandse voetbalfans. Zo’n drie miljoen mensen keken de wedstrijd...

Borussia Dortmund heeft in het thuisduel met Real Madrid net niet weten door te dringen tot de halve...

We meldden vorige week al dat KNVB-voorzitter Michael van Praag niet te spreken was over het optreden van...

Het is geen verrassing dat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo de bestbetaalde voetballers zijn, maar interessanter is de...