Search
Close this search box.
Marc Overmars

Overmars: ‘Ik geloof in Europees succes’

Technisch Directeur Marc Overmars gelooft dat Ajax kan terugkeren in de Europese top. “Het zal wel lastig worden. Bij de laatste acht van de Champions League zie je vrijwel altijd dezelfde clubs terug’, aldus Overmars tegen VI.

Overmars weet dat er nog een lange weg te gaan is. Tegen Salzburg werd bijvoorbeeld pijnlijk duidelijk dat de Europese top voor Ajax nog ver weg is. “Hoe hard de klap van Salzburg ook was, we geloven nog steeds in Europees succes. De puzzelstukjes moeten een keer in elkaar vallen.”

Over het spel afgelopen seizoen is het technisch hart ook niet altijd even tevreden: “Dat heeft Frank de Boer ook meerdere keren aangegeven. Hij heeft ook niet voor niets voorin veel geschoven met spelers”, analyseert de voormalige vleugelspits. “Het mag attractiever, maar aan de andere kant heb ik vaak met een gerustgesteld gevoel zitten kijken.”

ook interessant

Het nieuwe Liverpoolstadion moet er ongeveer zo uit gaan zien als in bovenstaande afbeelding, dat meldt de Daily...

Ook in de Spaanse bekerfinale tegen Barcelona kan Real Madrid geen beroep doen op Cristiano Ronaldo. De Portugees...

Het leven van een Oranje-bondscoach gaat niet over rozen. Zo heeft Danny Blind dikke kans dat hij vanavond...

Die Chinezen weten ook uit alles een slaatje te slaan! In verschillende webshops van het Aziatische land is...

We besteedden al even aandacht aan dit indrukwekkende eerbetoon aan Johan Cruijff, voorafgaand aan de El Clasico. Helaas...

Tijdens bouwwerkzaamheden aan het stadion van Corinthians in Sao Paulo zouden volgens Braziliaanse media meerdere mensen om het...