Search
Close this search box.
oud-international-voor-de-rechter-om-drugsbezit-en-onbevoegd-rijden

Oud-international voor de rechter voor drugs en onbevoegd rijden

Theo Lucius kwam een blauwe maandag uit voor het Nederlands elftal, maar verschijnt tegenwoordig vooral in het nieuws als hij iets heeft geflikt.

Zo dook er afgelopen jaar een filmpje op waarin we de voormalig PSV’er kaarsvet zien drinken, overduidelijk onder invloed van verdovende middelen. Da’s misschien niet heel schokkend, maar in 2003 kreeg de 39-jarige Brabander al eens een werkstraf opgelegd omdat hij illegaal vuurwerk verkocht. Een man raakte bij het afsteken een oog kwijt.

Justitie wil Theo volgende week opnieuw voor de rechter zien, ditmaal vanwege een akkefietje uit 2014. Lucius was ondanks een rijontzegging achter het stuur gaan zitten én er werd een kleine hoeveelheid drugs in zijn auto gevonden. Waarom de oud-verdediger zijn rijbewijs kwijt was is onduidelijk, maar volgens zijn advocaat gaat het niet om ‘schokkende zaken’.

 

ook interessant

Adam Maher ligt onder vuur. Het roddelblad Weekend bracht deze week foto’s naar buiten van Maher, die zich...

IJsland is na de overwinning op Oranje zo goed als zeker van het EK en dat werd uitgebreid...

Een normale voetballer zou zijn vrouw misschien sieraden geven voor kerstmis, of een nieuwe auto. Niet Zlatan Ibrahimovic,...

Was de middelvinger van Dele Alli bij Engeland – Slowakije voor de scheidsrechter of was het een geintje...

Rico Verhoeven is in een paar jaar tijd een bekende Nederlander geworden. De kickbokser is momenteel wereldkampioen bij...

Je kunt veel vinden van Voetbal Inside, maar het is spannendere tv dan de grote rivaal op NPO1....