Search
Close this search box.
oud-international-voor-de-rechter-om-drugsbezit-en-onbevoegd-rijden

Oud-international voor de rechter voor drugs en onbevoegd rijden

Theo Lucius kwam een blauwe maandag uit voor het Nederlands elftal, maar verschijnt tegenwoordig vooral in het nieuws als hij iets heeft geflikt.

Zo dook er afgelopen jaar een filmpje op waarin we de voormalig PSV’er kaarsvet zien drinken, overduidelijk onder invloed van verdovende middelen. Da’s misschien niet heel schokkend, maar in 2003 kreeg de 39-jarige Brabander al eens een werkstraf opgelegd omdat hij illegaal vuurwerk verkocht. Een man raakte bij het afsteken een oog kwijt.

Justitie wil Theo volgende week opnieuw voor de rechter zien, ditmaal vanwege een akkefietje uit 2014. Lucius was ondanks een rijontzegging achter het stuur gaan zitten én er werd een kleine hoeveelheid drugs in zijn auto gevonden. Waarom de oud-verdediger zijn rijbewijs kwijt was is onduidelijk, maar volgens zijn advocaat gaat het niet om ‘schokkende zaken’.

 

ook interessant

Ah, eindelijk weer eens een nieuwe toevoeging aan deze ellenlange lijst van Cristiano Ronaldo-scharrels! Het gaat ditmaal om...

Ronald Koeman zit in twijfel bij Feyenoord. De coach was na dit seizoen niets liever dan bondscoach geworden...

Volkert van der Graaff, beter bekend als de koelbloedige moordenaar van Pim Fortuin, loopt sinds kort weer gewoon...

Er gaat vanalles ron; een ijsbaan, een sfeervolle megabazaar of een openluchtbioscoop in de Kuip. Er zijn veel...

Het leek even alsof ze uit elkaar waren, maar vlogger Monica Geuze en aanvaller Lars Veldwijk zijn nog...

Barcelona speelt komend weekend het thuisduel tegen Getaffe in een speciaal shirt voor Tito Vilanova. De wedstrijd staat...