Search
Close this search box.
Ouch! Gerrard's penis lag helemaal open

Ouch! Gerrard’s penis lag helemaal open

Als je bent begonnen aan de nadagen van je carrière dan is het voor de gemiddelde topvoetballer tijd om aan zijn biografie te werken.

Zo ook Steven Gerrard, momenteel uitkomend voor LA Galaxy in de MLS maar natuurlijk jarenlang het boegbeeld van Liverpool.

Binnenkort verschijnt zijn biografie en om  potentiële klanten te lokken bracht de middenvelder alvast een smeuïg stukje naar buiten:

,,De magie van de FA Cup bloedde op de dag dat ik een snee in mijn penis kreeg die gehecht moest worden op een onromantische avond in Bournemouth. Het was om te huilen. Ik probeerde een voorzet van een vleugelspeler te blokken, toen ik een steek in mijn geslachtsdelen voelde. Ik dacht: ‘Shit, dat voelde niet goed!’ Het deed enorm veel pijn.”
,,De wond zag er slecht uit, recht in het midden. Er was ook veel bloed. Ik had vier hechtingen nodig en mijn ploeggenoten lachten zich een ongeluk. Je kunt je wel voorstellen dat ze grappen maakten over hechtingen per centimeter en mijn toekomstige carrière in de slaapkamer. Ik heb erom geglimlacht, maar ik had ze wel kunnen wurgen.”

,,Dokter Andy Massey verliet even de kamer. Ik trok mijn broek en onderbroek uit en keek nog één keer goed. Auw. Ik hoopte dat ik geen afscheid hoefde te nemen van mijn goede oude vriend. Ik kreeg eerst een spuitje en keek de andere kant op, zodat ik niet zag waar de dokter mee bezig was. De dokter had het hoofd van Martin Skrtel al moeten nieten en nu was hij mijn penis aan het repareren.”

,,Nadat alles was verbonden vanwege het gevaar op een mogelijke infectie, stelde ik de enige logische vraag: Kan ik dinsdag meespelen tegen Everton?”

Gerrard speelde de wedstrijd tegen Bournemouth met 4 hechtingen in zijn toedeledokus gewoon uit en verscheen ook tegen Everton aan de aftrap waarin hij ook nog de 1e treffer voor zijn rekening nam.

Zie hier de actie waar Steven Gerrard aan zijn opmerkelijke blessure kwam:

ook interessant

Niet iedereen kijkt met plezier naar het EK en volgens vele televisiekijkers maakt het programma Studio France het...

Net als vorig jaar trok Johan Derksen ook dit seizoen zijn arsenaal beledigingen uit de kast. Eljero Elia...

Wayne Rooney werd vorige week in een pub gesignaleerd met singer-songwriter Ed Sheeran. Daar deed de Manchester United-aanvaller...

Een tijdje zag je voetballers in reclames voor online casino’s. Waarom is dat nu niet meer zo? Nadat...

Liane Engeman was in de jaren 60 een verdienstelijk autocoureur, en ook nog eens bloedmooi. Dat zorgde voor...

Cristiano Ronaldo heeft elke week een nieuw liefje, maar was ooit lange tijd gelukkig met het Russische model...