Search
Close this search box.
Oranje-spits uit zijn dak voor Barney

Oranje-spits uit zijn dak voor Barney

Raymond van Barneveld wist zich gisteravond op het nippertje te plaatsen voor de halve finale van het WK Darts. Gelukkig maar, want er zat een bijzondere eregast op de tribunes voor Barney.

Niemand minder dan Klaas-Jan Huntelaar, speciaal overgevolgen vanuit Duitsland, keek vanaf de VIP-lounge toe. De Oranje-spits wilde ongetwijfeld weer eens getuige zijn van Nederlands succes, want dat is immers al een tijdje geleden.

Daar leek het lang niet op, aangezien Barney op zeker moment 0-3 achter stond. The Hunter kon uiteindelijk toch hossen toen zijn landgenoot met 5-4 wist te zegevieren.

Van Barneveld gaf na afloop toe dat zijn beroemde toeschouwer hem wat extra spanning had gegeven. “Bij 0-3 moeten hij en zijn vrienden toch ook hebben gedacht. Jeetje, zijn we hiervoor naar Londen gekomen”, liet de opgeluchte Nederlander na afloop weten. “Je voelt toch extra druk wanneer hij in de zaal zit. Ik volg altijd Oranje en dan wil je ook dat ze winnen. Dat brengt druk met zich mee.”

ook interessant

Hij lijkt een echte Hollander, maar zijn vader komt hier ver vandaan. Zijn afkomst, vrouw en vermogen: alles...

Een Deense ex-aanvaller doorziet ons voetbal het best. Dat stellen althans de voetbaljournalisten, die Kenneth Perez uit hebben geroepen...

Cristiano Ronaldo is een inspiratie voor velen, zoals deze trouwpartij maar weer eens bewijst. De Spaanse bruidegom werd...

Bayern München kende in Londen geen problemen met Arsenal: de ploeg van Arjen Robben won met 0-2. Na...

De eerste plaats was te hoog gegrepen, maar Max Verstappen heeft op de grand prix van Barcelona wel...

Lex van radiostation 3FM is in Brazilië en krijgt de kans om samen met twee Nederlandse gasten het...