Search
Close this search box.
Oranje-spits uit zijn dak voor Barney

Oranje-spits uit zijn dak voor Barney

Raymond van Barneveld wist zich gisteravond op het nippertje te plaatsen voor de halve finale van het WK Darts. Gelukkig maar, want er zat een bijzondere eregast op de tribunes voor Barney.

Niemand minder dan Klaas-Jan Huntelaar, speciaal overgevolgen vanuit Duitsland, keek vanaf de VIP-lounge toe. De Oranje-spits wilde ongetwijfeld weer eens getuige zijn van Nederlands succes, want dat is immers al een tijdje geleden.

Daar leek het lang niet op, aangezien Barney op zeker moment 0-3 achter stond. The Hunter kon uiteindelijk toch hossen toen zijn landgenoot met 5-4 wist te zegevieren.

Van Barneveld gaf na afloop toe dat zijn beroemde toeschouwer hem wat extra spanning had gegeven. “Bij 0-3 moeten hij en zijn vrienden toch ook hebben gedacht. Jeetje, zijn we hiervoor naar Londen gekomen”, liet de opgeluchte Nederlander na afloop weten. “Je voelt toch extra druk wanneer hij in de zaal zit. Ik volg altijd Oranje en dan wil je ook dat ze winnen. Dat brengt druk met zich mee.”

ook interessant

Sepp Blatter wil maar wat graag baas van de FIFA blijven, maar hij heeft inmiddels concurrentie van drie...

Veel voetballiefhebbers baalden flink toen Radamel Falcao afgelopen week ernstig geblesseerd raakte. De sterspits van Colombia zou door...

In het voetbalstadion van Ajax, de Amsterdam Arena, is vanmorgen brand geweest. Een vrachtwagen die in de gracht...

Het wil nog niet echt vlotten met de nieuwe voetbalshow van Jan van Halst en Toine van Peperstraten....

Irina Shayk blijft ongelukkig in de liefde. Werd ze eerder al meermaals bedrogen door Cristiano Ronaldo, nu blijkt...

Arjen Robben kan dit kalenderjaar niet meer in actie komen voor Bayern München. De blessure van de linkeraanvaller,...