Search
Close this search box.
Kevin Strootman

Oranje naar WK zonder Strootman

Het nieuws waar iedereen sinds zondagavond bang voor was is vandaag in Italië bevestigd middels een mri-scan. Kevin Strootman heeft de voorste kruisband en de meniscus van zijn linkerknie afgescheurd en staat minimaal vijf maanden buitenspel. Hij zal daardoor ook het WK in Brazilië aan zich voorbij moeten laten gaan.

Een domper voor Strootman en voor het Nederlands elftal. De ex-middenvelder van FC Utrecht en PSV ontwikkelde zich dit seizoen stormachtig in Italië en zou één van de belangrijke pionnen in de basiself van bondscoach Louis van Gaal zijn.

Kevin Strootman zakte gisteren in de wedstrijd tegen Napoli (0-1) door zijn knie en verliet huilend het veld. De Nederlander leek gisteren al na een paar minuten zijn linkerknie te verdraaien. Strootman probeerde nog door te spelen, maar zakte even later kermend van de pijn naar de grond en moest van het veld.

 

ook interessant

Eens in de zoveel tijd plopt er weer eens naam op van een oud-speler uit de Eredivisie die...

Ajax-fans wrijven zich in hun knuistjes, want het gaat ronduit beroerd met Real Madrid. De ‘Koninklijke’ laat tegen...

Enrique Sánchez Flores, trainer van Watford, is een lucky bastard. Niet alleen bevindt hij zich met zijn club...

Als PSG-speler Serge Aurier in het nieuws komt, is dat zelden positief. De Ivoriaan werd veroordeeld voor het aanvallen...

Ze lijkt rechtstreeks uit een Victoria's Secret-show gestapt. Dayenne Huipen is de bloedmooie vriendin van Justin Bijlow....

Net als vorig seizoen maakt PEC Zwolle weer kans op een ticket voor de Europa League. In de...