Search
Close this search box.
Spelersbus Oranje

Oranje krijgt nieuwe spelersbus te zien

Bondscoach Louis van Gaal kreeg vrijdag in Hoenderloo symbolisch de sleutels van de nieuwe spelersbus van het Nederlands elftal overgedragen. De bondscoach vindt de bus prachtig.

“Jammer dat ik er maar een paar keer in mag zitten”, zei Van Gaal, nadat hij als eerste een rondleiding kreeg door de blauwe bus. Hij voegde er grappend aan toe: “Voor die bus had ik nog wel 2 jaar willen blijven. Ik heb nu in ieder geval net zoveel beenruimte als mijn assistenten.”

In de spelersbus, die voorzien is van een eigen keuken en draadloos internet, wordt Oranje in Nederland vervoerd tussen de hotels, stadions en trainingsvelden. Aanstaande zaterdag wordt de bus voor het eerst in gebruik genomen, op weg naar de Amsterdam ArenA voor de wedstrijd Nederland – Ecuador.

ook interessant

Beachvolleyballer Steven van de Velde gaat voortaan als Steven van der V. door het leven. De sporter bekende...

De mishandeling van een agente door enkele jeugdspelers van Ajax is zeker geen incident, maar staat in een...

Fred Rutten heeft vandaag zijn contract bij Feyenoord getekend. De 51-jarige trainer zette vandaag samen met algemeen directeur...

Op de Zwitserse televisie was deze week iets vreemds waar te nemen. De Zwitserse omroep SRF deed alsof...

Sportief gezien loopt het niet echt lekker voor de 36-jarige Francesco Totti. Zijn club AS Roma is Europees...

PSV heeft hernieuwde interesse getoond in Cambuur-huurling Marcel Ritzmaier. De Oostenrijkse aanvaller maakt een uitstekende indruk bij de...