Search
Close this search box.
Ook het volk wil Yuri in finale

Ook ‘het volk’ wil Yuri in finale

Hij is alweer lang en breed terug in Nederland, maar er bestaat een kans dat Yuri van Gelder deze week weer naar Rio de Janeiro vliegt. De weggestuurde turner gaat, met advocaat aan zijn zijde, in beroep tegen zijn straf.

Dat ook veel Nederlanders Van Gelder nog steeds een warm hart toedragen, blijkt uit een online petitie die voor de sportman is gestart.

“Het NOC*NSF moet de genomen strafmaatregel tegen Yuri van Gelder per direct intrekken”, valt in de petitie te lezen, die op naam is gezet van ‘burgers van Nederland en liefhebbers van topsport’. “Zodat hij onmiddellijk terug kan keren naar Rio en maandag 15 augustus 2016 deel kan nemen aan de olympische finale Ringen.”

Het gaat redelijk hard met de petitie, die op het moment van schrijven meer dan 2.000 keer is getekend. Of het zal bijdragen aan Yuri’s terugkeer in de ringen, is sterk de vraag.

Ook het volk wil Yuri in finale

 

ook interessant

Ramiz Zerrouki mag zich Feyenoorder noemen. Wat is zijn afkomst, wat verdient hij en wie is de vriendin...

… in PES 2015. Als we bovenstaand screenshot mogen geloven, gaat de nieuwe voetbalgame voor zoveel mogelijk realisme!...

Zoals we gisteren al lieten weten, was Ajax-trainer Frank de Boer gisteren te gast bij College Tour. De...

Twee spelers van Nederland staan in de top 10 van beste spelers van het WK. De lijst staat...

Coca Cola wil 80 miljoen euro per jaar uitgeven om de naam van het stadion van Real Madrid...

Het zit de Noord-Ierse fanschare in Frankrijk allesbehalve mee. Hielden de supporters tijdens de wedstrijd tegen Oekraïne nog...