Search
Close this search box.

‘Ook Nederlander mist transfer in slotseconden’

Net als we eerder al berichtten dat een transfer misliep op 14 seconden zo heeft ook de Nederlandse Maikel Kieftenbeld zijn transfer mis zien lopen in de laatste minuten van de transferwindow.

Zijn transfer van Birmingham City naar Derby County werd vorige week net te laat aangemeld bij de EFL, waardoor de transfer geen doorgang vond.

Het papierwerk werd enkele minuten te laat ingeleverd en de EFL toonde geen mededogen, net zoals bij Adrien Silva, die zelfs maar 14 seconcen te laat was.

Derby County toonde zich in een statement teleurgesteld, maar sportief. “We waren ervan overtuigd dat we alles op tijd hadden ingevoerd, maar volgens de EFL hebben we niet aan alle criteria voldaan. We zijn het hier niet mee eens, maar we accepteren hun beslissing. Dit zijn de gevaren van transfers op de laatste dag van de transferperiode. We willen ten slotte nog laten weten dat we Birmingham City niets kwalijk nemen. We bedanken hen voor de samenwerking bij deze transfer.”

 

ook interessant

Hoewel Koeman bekend maakte na dit seizoen te vertrekken bij Feyenoord, schrijft hij dit seizoen nog niet af....

Gelukkig is er in deze week vol Oranje-ellende nog wat moois te melden: Yolanthe is gisteravond bevallen van een...

Sepp Blatter wil van de penaltyserie aan het eind van een voetbalwedstrijd af. Duels worden op die manier...

Ronald Koeman sluit het seizoen bij Feyenoord mooi af en laat zijn club achter met de voorronde van...

Er is al veel gesproken over Xess Xava, de kersverse spruit van Yo en Wes. Het echtpaar onthult...

De familie Sneijder-Cabau kreeg gisteren heftig nieuws te verwerken. Een vrijgezellenfeest van een aantal Turkse vriendinnen eindigde in...