Search
Close this search box.
Hummels tijdens de persco

Ook Hummels is fan van Will Grigg

Een mooi moment tijdens de persconferentie van Duitsland gisteren. Een journalist stelde verdediger Mats Hummels de vraag of hij bang is voor Will Grigg, spits van Noord-Ierland.

De speler van Wigan Athletic speelde nog geen minuut dit EK, maar is razend populair dankzij het nummer ‘Will Grigg is on fire’. De journalist vroeg Hummels of hij bang is voor Grigg, waar de website poki.nl zelfs een speciale game voor gemaakt heeft.

Dat moest de Duitser helaas ontkennen, maar hij wil wel graag tegen de cultheld spelen. “Het zou mooi zijn als we bang voor hem waren, maar het is niet zo. Ik wil wel graag zijn shirtje bemachtigen. Ik ben groot fan van hem.”

Wil jij de game met Will Grigg mode spelen? Ga dan naar de Heads Arena: Euro Soccer. De game is speelbaar op desktop web en het mobile web, en de advertentie-inkomsten van de game gaan, evenals die van het het liedje dat top 10 staat in de Engelse hitlijsten, naar de stichting Joseph’s goal.

ook interessant

Romario de Souza Faria heeft een nieuwe chick. De 48-jarige voetballer heeft een vriendin van maar liefst 29...

Nederland staat er niet best voor. Na de nederlaag in de eerste wedstrijd tegen Tsjechië en de nipte...

Twente werd zaterdagavond verrassend geklopt door laagvlieger ADO Den Haag en dat was te danken aan een prachtig...

Als het aan Co Adriaanse ligt, ziet de KNVB af van Guus Hiddink als nieuwe bondscoach van het...

Het langverwachte debuut van Hassane Bandé bij Ajax was gisteren eindelijk daar, maar verliep teleurstellend. Tegen het Egyptische Al Ahly...

Het valt te veronderstellen dat Cristiano Ronaldo momenteel niet echt in zijn hum is. De steraanvaller kreeg in...