Search
Close this search box.
Willem-ALexander fan van deze Eredivisieclub

Onthuld: Willem-Alexander is fan van deze Eredivisieclub

Zijne koninklijke hoogheid is een koning voor iedere Nederlander en daarom dient Willem-Alexander op alle fronten onpartijdig te blijven. Dat betekent dus ook dat onze vorst zich nooit zal uitlaten over zijn favoriete Eredivisieclub.

Toch was het Ajax-aanvoerder Davy Klaassen die gisteren uitgenodigd werd voor een speciaal ontbijt op het koninklijk huis. Bij dat onbtijt waren ook 26 andere Nederlanders aanwezig die zich op een speciale manier hebben onderscheiden.

De uitnodiging voor Klaassen is wellicht een teken aan de wand dat de koning een voorkeur heeft voor de Amsterdamse topclub, maar dat durfde de middenvelder tijdens zijn bezoekje niet te vragen.

Aad de Mos, ooit trainer in Amsterdam, hielp Klaassen uit de brand: volgens de voetbalanalist is Willem-Alexander wel degelijk een Ajacied. “Hij is 100% fan van Ajax”, laat Aad300 op Twitter weten. “Hij kwam 35 jaar geleden al bij ons in de kleedkamer na het kampioenschap.”

De coach bewees dat statement met een foto van een jonge Willem-Alexander, die een besnorde De Mos de hand schud.

 

ook interessant

Het is maar goed dat Joachim Löw volgende week naar Brazilië vertrekt en daar vooral per bus vervoerd...

Soms komen er vervelende spreekkoren van de tribunes, haatdragend of kwetsend. Maar soms moet je ook gewoon even...

Het was een slagveld op de afsluitende training van Cambuur, en dat kan vrij letterlijk genomen worden. De...

Onze vaderlandse competitie bestaat meer dan 60 jaar en staat bol van ongelofelijke gebeurtenissen. Zelfs Hans Kraay jr....

De haat onder Ajax-supporters voor oud-Feyenoorder John Guidetti is groot, maar je kunt het ook overdrijven. Eén Amsterdamse...

Zahavi gebruikt zijn dikke salaris onder meer om met zijn meisje de wereld rond te reizen. Dit is...