Search
Close this search box.
Onthuld: dit is de favoriete Eredivisie-club van Willem-Alexander

Onthuld: dit is de favoriete Eredivisie-club van Willem-Alexander

Dus jij dacht dat Willem-Alexander onpartijdig was? Mooi niet! De koning heeft wel degelijk een favoriete Eredivisie-club, en het is bepaald geen geheim welke ploeg dat is.

Oud-trainer Aad de Mos weet dat Willy een sterke voorkeur heeft voor het rood-wit van Amsterdam. “Hij is 100% fan van Ajax”, liet Aad300 op Twitter weten. “Hij kwam 35 jaar geleden al bij ons in de kleedkamer na het kampioenschap.” De analist beargumenteert dat met een foto van een piepjonge Willem-Alexander, die een besnorde De Mos de hand schudt.

PEC Zwolle-coach Ron Jans ontmoette de koning een aantal jaar geleden, en kwam er eveneens achter dat Zijne Majesteit een Ajacied is. Maxima is dit seizoen echter degene die het laatst lacht, want onze koningin is volgens Jans voor Feyenoord!

ook interessant

Johan Derksen heeft in zijn lange carrière ontelbaar mensen op de kast gejaagd en ook Willem II-aanvaller Nick...

Hij staat bekend als de nieuwe David Beckham en afgelopen dinsdag liet hij weer zien waarom. Southampton-speler James...

In de lijst van jongste ploegen van Europa staan vier Nederlandse ploegen bij de eerste 25. Overall gezien...

Hij is dan wel een kilo of vijftien te zwaar, technisch is hij zeker. De Braziliaanse Diogo Felipe...

De Japanse topspeler Keisuke Honda speelt per januari 2014 voor AC Milan. Dat maakte de vice-president Adriano Galliani...

Heel bekend Nederland zit tegenwoordig op Twitter en ook onze favoriete voetballers zijn niet meer weg te denken...