Search
Close this search box.
Chape-overlevende loopt alweer

Ongelofelijk: Chape-overlevende loopt alweer

Er valt weinig goeds te melden over de verwoestende vliegtuigcrash in Colombia, die vorige week vrijwel een volledig voetbalteam van de kaart veegde en maar zes mensen in leven hield.

Toch is er een lichtpuntje. Eén van de overlevenden, verdediger Alan Ruschel, kan amper een week na de ramp alweer een klein stukje lopen. Dat is te zien op beelden van tv-zender SporTV.

Ruschel was de eerste gewonde die uit de wrakstukken gered werd. Niet lang voor de crash had de Nacional-huurling vanuit het vliegtuig nog berichten op Snapchat gedeeld.

“Ik wil jullie vertellen dat mijn herstel voorspoedig verloopt”, laat Ruschel nu weten. “En ik zal snel terugkeren naar Brazilië voor de verdere revalidatie.”

De verdediger is sowieso een geluksvogel: kort voor de vliegtuigramp was hij nog betrokken bij een ernstig auto-ongeluk.

ook interessant

De kans lijkt groot dat Ronald Koeman na dit seizoen bondscoach van Griekenland wordt. De trainer van Feyenoord,...

Volgens Chelsea-manager José Mourinho is zijn club dichtbij de eerste grote aankoop voor het komende seizoen. Volgens het...

De Nigeriaanse voetbalbond heeft vier amateurclubs voorlopig geschorst na nogal vreemde praktijken dit weekend. De vier clubs waren...

Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe zijn vanaf vandaag te zien in een nieuwe Turkse reclame van Lipton...

Japan heeft vandaag de WK-selectie bekendgemaakt. In de 23-koppige selectie van de Japanners zitten enkele bekende namen, waaronder...

Ze hadden er zelf nogal plezier in, maar er was vooral veel afschuw over de kansloze PSV’ers die gistermiddag...