Search
Close this search box.

Alles over de beeldschone Olga Katysheva

Laten we eerlijk zijn: het is zoeken naar een speld in een hooiberg als het gaat om positieve dingen uit Rusland. Maar warempel: we hebben er één gevonden. En wat voor één. Maak kennis met Olga Katysheva, een van de knapste vrouwen die je deze week gaat zien.

Olga Katysheva is een Russische model

We kunnen inmiddels niet meer stellen dat Olga een goed bewaard geheim is. Al bijna een miljoen mensen hebben het volgknopje van de Instagram van de knappe Russin gevonden. En even scrollen door haar foto’s en je weet meteen waarom. Het is een dodelijke combinatie van een knap koppie, een schattig voorkomen, een ongeëvenaard figuur en het vermogen om er niet voor te schromen om wat pikante content te plaatsen natuurlijk.

Olga Katysheva doet modellenwerk

Leeftijd Olga Katyscheva

Olga Katyscheva is geboren op 20 maart 1990. Dat betekent dat ze op dit moment 34 jaar oud is. Waar bij de meeste vrouwen alles wat gaat hangen en de rimpels in de huid schieten als ze de dertig gepasseerd zijn, is Olga meer een goede fles rode wijn. Zij lijkt er alleen maar knapper op te worden, naarmate ze ouder wordt.

Olga Katysheva komt uit Rusland

Olga is geboren en getogen in het Russische Jekaterinenburg. Vast geen stad waar je veel gevoel bij hebt, laat staan die op je bucketlist staat om nog eens te bezoeken, maar het is wel de op drie na grootste stad van Rusland. Dat ligt ergens boven Kazachstan in de Oeral.

Olga Katysheva leeftijd

Opleiding Olga Katysheva

En Katysheva heeft niet alleen de beauty, maar ook nog eens de brains. Zo heeft ze rechten gestudeerd en behaalde ze haar diploma aan de Ural State Law University of Russia. Toch heeft ze nooit echt in de rechtszaal gestaan. Dat heeft er alles mee te maken dat ze ook op jonge leeftijd al flink aan de weg timmerde als model en op sociale media.

Olga Katysheva in bikini

Want haar oogverblindende schoonheid werd al vroeg opgemerkt, waardoor ze naast haar studie ook begon met modellenwerk. En uiteraard was dat een groot succes. In combinatie met de bekendheid die ze kreeg door haar modellenwerk, groeide ook het aantal volgens op sociale media exponentieel. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze inmiddels al bijna een miljoen volgers heeft op Instagram.

Olga is zeer sportief

En dat zorgt ook voor een enorme stroom aan inkomsten. Door af en toe gesponsorde content te plaatsen, heeft Olga een prachtig bestaan met een combinatie van influencer en model. Ook heeft Olga bijvoorbeeld een speciaal Telegram-kanaal, waarop ze de mensen op de hoogte houdt van haar leven. De ene keer een foto van de weerapp met als locatie haar woonplaats in Rusland met -32 graden als temperatuur, en de andere keer weer een wat pikantere foto.

Olga Katysheva in zwemkleding

Verder is Olga niet bepaald een open boek. Ze geeft nooit interviews, sprak nooit over haar jeugd en familie, maar houdt het puur bij content over haarzelf (wat we overigens helemaal niet erg vinden). Wat we daaruit kunnen halen, is dat ze ook heel erg sportief is. Ze doet aan yoga, fitness en hardlopen. Ze is ontzettend lenig en kan haar benen in haar nek leggen. Al dat sporten werpt zeker zijn vruchten af, want Olga heeft een lichaam dat tegen de perfectie aan schuurt.

Meest naakte foto’s van Olga Katysheva

Ook zien we dat Olga groot levensgenieter is. Zo plaatst ze regelmatig foto’s van stedentripjes, zonvakanties, lekker op het terras, uiteten, aan het strand, in het zwembad… Jaloersmakende plaatjes in ieder geval. Tijd om de mooiste er eens uit te pikken. Dit zijn de meest naakte foto’s van Olga Katysheva.

Meest naakte foto's van Olga Katysheva

ook interessant

Ze is de grote bazin bij AC Milan en heeft met de komst van Clarence Seedorf officieel de...

Oké, oké, we geven toe: deze kop is een tikkeltje aangedikt. Skiester Lindsey Vonn had slechts wat flirterig...

Maxime Lestienne en Jeroen Zoet hebben zich gisteravond misdragen op Stratumseind, een uitgaansstraat in Eindhoven. De politie pakte...

Az heeft in de tweede ronde van de Europa League in Tsjechië met 0-1 gewonnen van tegenstander Slovan...

Het gaat Memphis Depay op het voetbalveld allesbehalve voor de wind, maar privé lijkt hij bijzonder in zijn...

AZ-speler Jeffrey Gouweleeuw is één van de vijf kandidaten om na komende zomer Carlos Puyol op te volgen...