Search
Close this search box.

Ola John vindt toch een nieuwe club

Ola John heeft toch een nieuwe club gevonden. Vorige week leek het er nog op dat de vleugelspeler voor de rest van het seizoen bij Ajax zou spelen, maar Frank de Boer vond de komst van John onnodig en kiest voor de jeugd.

Daarop reageerde HSV, waar Bert van Marwijk de scepter zwaait, razendsnel. De Duitse club huurt de ex-speler van FC Twente voor komende seizoenshelft van Benfica.

Van Marwijk hoopt met de komst van John weg te komen bij de onderste regionen van de Bundesliga. HSV staat momenteel veertiende in de competitie. Europees voetbal, wat aan het begin van het seizoen de doelstelling was, lijkt bijna onhaalbaar.

In bovenstaand filmpje wordt John in zijn beste tijd bij Twente geanalyseerd met behulp van de Piero, Jan van Halst’s favoriete voetbalanalysetablet.

ook interessant

Je kunt erover twisten of FIFA 19 genoeg veranderingen heeft om de hoge prijs – zo’n 60 euro...

Het was gisteren gezellig in Groningen, waar koning Willem-Alexander zijn 51e verjaardag vierde. Ook Ranomi Kromowidjojo was aanwezig...

Het weekend staat voor de deur, dus hoog tijd om die goudgele rakker open te trekken. Wat? Ongezond?...

Marouane Fellaini liet zich tegen Manchester City (3-0 verlies Manchester United) niet van zijn beste kant zien. Camerabeelden...

Leuk, die Max Verstappen, maar echte eye candy is het natuurlijk niet. Tenminste, voor ons mannen dan. Team...

Sylvie Meis lijkt weer een voetbalvrouw te zijn. De appetijtelijke ex van Raf werd afgelopen week in een...