Search
Close this search box.
Rafael gaat Estavana verlaten

Oh jee: Rafael gaat Estavana verlaten

Geen paniek, het gaat nog steeds hartstikke prima tussen Rafael van der Vaart en Estavana Polman. Toch keert de middenvelder zijn vriendin de rug toe. Wat samenwonen betreft, althans.

Het contract van de voormalig Oranje-speler bij Midtjylland loopt af en dat betekent dat hij een andere club moet zoeken. De aanbiedingen die Raf krijgt, liggen buiten Denemarken en dat zou betekenen dat Raf ergens anders moet gaan wonen.

https://www.instagram.com/p/BfD09WgniEF/?hl=nl&taken-by=estavana

Best een dingetje, geeft Estavana toe tegenover Privé. De twee zijn immers ouders van dochtertje Jesslynn. “Ik heb nog een jaarcontract in Denemarken, dus ik blijf daar wonen met onze dochter”, zegt de handbalster. “We zijn er nuchter onder. We zien wel hoe het gaat lopen. Het is aan Rafael. Hij wil gewoon nog voetballen en dat begrijp ik. Ik sta achter elke keuze die hij maakt, al zal ik niet met hem meegaan.”

Waar Van der Vaart zijn carrière voortzet is onduidelijk, want de naam van de 35-jarige middenvelder gonst niet bepaald in de geruchtenmolen. Zijn Deense avontuur was allesbehalve een succes: Raf speelde in twee seizoenen welgeteld zes minuten mee bij Midtjylland.

ook interessant

Een grote blunder van de Amerikaanse nieuwssite Breitbart dit weekend, toen zij een foto van de Duitse voetballer...

Hè, da’s vreemd: je krijgt opeens geen Facebook-updates meer van dat ene meisje waar je een oogje op...

Het was een plezierige Champions League-avond voor Barcelona, dat zonder erg goed te spelen de belangrijke uitwedstrijd tegen...

PSV won zondag tegen de verwachtingen in toch de landstitel. Reden genoeg voor de fans om eens goed...

Frank Dane is de kersverse opvolger van Edwin Evers en daar hoort vermoedelijk een fikse salarisverhoging bij. Hoeveel...

Twee spelers van Nederland staan in de top 10 van beste spelers van het WK. De lijst staat...