Search
Close this search box.
Monica Geuze filmt edele delen Lars Veldwijk

Oeps: Monica Geuze filmt geslachtsdeel Lars Veldwijk (video)

Om nu te zeggen dat FC Groningen-aanvaller Lars Veldwijk na zijn berisping hard werkt aan een beter imago… ehm, nee. Veldwijk blijft ‘schitteren’ in de vlogs van zijn vriendinnetje Monica Geuze. En een pikant grapje van de voetballer pakte gisteren totaal verkeerd uit.

In een nieuwe vlog van Geuze is het tweetal baldadig aan het doen in de auto, als Monica plotseling opmerkt: “Lars heeft z’n piemel uit z’n broek gehaald.”

“Kom maar even”, draagt de Uithoorner zijn zwangere meisje op. Lars blijkt een man van zijn woord, want oplettende kijkers merken dat het geslachtsdeel van de voetballer inderdaad in beeld verschijnt.

Dat Lars’ pielemuis inderdaad te zien is was waarschijnlijk niet de bedoeling, want de video werd kort na het live zetten bruut offline gehaald. De dame zette even later een gecensureerde versie terug. Maar toen was het kwaad al geschied: Shownieuws zond de beelden van de eerste video gewoon uit.

https://twitter.com/FenNagelkerke/status/978371245778571266

Veldwijk en Geuze misdragen zich nog één keer
© Instagram

ook interessant

Barcelona speelt komend weekend het thuisduel tegen Getaffe in een speciaal shirt voor Tito Vilanova. De wedstrijd staat...

Tweede kerstdag en dat betekent ‘boxing day’ in Engeland: de dag waarop er volop gevoetbald wordt. Lijkt ons...

Terwijl Ajax al drie kampioenschappen op rij vierde en grote Europese tegenstanders versloeg, wist Feyenoord de afgelopen seizoenen...

Een persoonlijk drama voor de familie Koeman: Martin, de vader van Erwin en Ronald, werd gisteren getroffen door...

Hij verhuisde van Villarreal naar Amsterdam met zijn meisje. We stellen je voor aan Rocío Esposito Suarez, de...

Onze knotsgekke Eredivisie is vaak met geen pen te beschrijven en dat proberen we dus ook niet. Voor de mensen...