Search
Close this search box.
Noorse sterhandbalster heeft groot probleem na gehackte iPhone

Noorse sterhandbalster heeft groot probleem na gehackte iPhone

Nog ondeugende foto’s op je telefoon staan? Misschien vind je het na dit verhaal handiger om die elders te parkeren. Er is een nieuw hack-schandaal, dit keer binnen het Noorse handbalkamp.

Het incident speelt zich af rondom de sterspeelster Nora Mørk, die ontdekte dat er op het EK Handbal naaktfoto’s van haar telefoon werden ontvreemd. En erger nog: die pikante foto’s zouden zijn doorgespeeld naar het Noorse mannenteam.

Een onbekende man heeft de plaatjes in de herfst van haar telefoon gehaald, en logischerwijs was Mørk enorm van streek. Ze dacht er zelfs over om te bedanken voor de Noorse ploeg, zo schrijft de Noorse boulevardkrant VG. Een grote stap, want het team won vorig jaar het EK.

De Noorse internationals hebben inmiddels bekend dat ze de foto’s op hun telefoon hadden. Wat daar toen mee gebeurd is, is onduidelijk. Ze zouden inmiddels verwijderd zijn. Mørk probeert actie te ondernemen tegen de mensen die de kiekjes alsnog publiceren. Wij hebben ze in ieder geval nog niet gezien.

ook interessant

Wij wisten vrijdag nog te melden dat NAC wat appetijtelijke dames in lingerie de deur wees. Het is...

Er is veel veranderd sinds Napoli-ster Dries Mertens in het shirt van AGOVV speelde, maar zijn vriendin is...

Meer dan 125.000 likes kreeg ze al op het kiekje en het is niet moeilijk te zien waarom....

Ajax sloot onlangs een deal met internetboer Ziggo en nam daarmee afscheid van shirtsponsor Aegon. De verzekeringsmaatschappij zegt...

Dikke stroomstoring bij de Publieke Omroep gisteravond en dat leverde een hoop problemen op. Ook het voetbalpraatprogramma Studio...

Een mooie dame zoenen, welke idioot wil dat nou niet? Nou, bijvoorbeeld Spurs-fans die zien dat het meisje...