Search
Close this search box.
Noorse sterhandbalster heeft groot probleem na gehackte iPhone

Noorse sterhandbalster heeft groot probleem na gehackte iPhone

Nog ondeugende foto’s op je telefoon staan? Misschien vind je het na dit verhaal handiger om die elders te parkeren. Er is een nieuw hack-schandaal, dit keer binnen het Noorse handbalkamp.

Het incident speelt zich af rondom de sterspeelster Nora Mørk, die ontdekte dat er op het EK Handbal naaktfoto’s van haar telefoon werden ontvreemd. En erger nog: die pikante foto’s zouden zijn doorgespeeld naar het Noorse mannenteam.

Een onbekende man heeft de plaatjes in de herfst van haar telefoon gehaald, en logischerwijs was Mørk enorm van streek. Ze dacht er zelfs over om te bedanken voor de Noorse ploeg, zo schrijft de Noorse boulevardkrant VG. Een grote stap, want het team won vorig jaar het EK.

De Noorse internationals hebben inmiddels bekend dat ze de foto’s op hun telefoon hadden. Wat daar toen mee gebeurd is, is onduidelijk. Ze zouden inmiddels verwijderd zijn. Mørk probeert actie te ondernemen tegen de mensen die de kiekjes alsnog publiceren. Wij hebben ze in ieder geval nog niet gezien.

https://www.instagram.com/p/BdXWqp9hDAe/?taken-by=noramrk_9

https://www.instagram.com/p/Bb39iU1hC3g/?taken-by=noramrk_9

https://www.instagram.com/p/BYipq61BWy4/?taken-by=noramrk_9

https://www.instagram.com/p/Bdx1tFzBzmR/?taken-by=noramrk_9

ook interessant

Echt, of een creatieve Photoshop? Een Instagram-account met de naam ‘eljeroeliabusted’ beweert privégesprekken van Feyenoord-aanvaller Eljero Elia te hebben bemachtigd....

Hoewel het leek alsof Luis Suarez met zijn beet een flinke deug in zijn imago had opgelopen, ligt...

We weten allemaal dat een sollicitatiegesprek niet niks is, vooral als je niet goed voorbereid bent. Zlatan Ibrahimovic...

We kijken in Nederland gek op als we een dagje geen medaille winnen op de Olympische Winterspelen. Hoe...

Niemand minder dan de opa van Robin van Persie, heeft onder druk van Omroep Brabant, ook aan #persieing...

Memphis Depay nam vanmiddag afscheid van PSV en dat ging niet ongemerkt voorbij. Zo zagen we de regerend...