Search
Close this search box.
Noorse sterhandbalster heeft groot probleem na gehackte iPhone

Noorse sterhandbalster heeft groot probleem na gehackte iPhone

Nog ondeugende foto’s op je telefoon staan? Misschien vind je het na dit verhaal handiger om die elders te parkeren. Er is een nieuw hack-schandaal, dit keer binnen het Noorse handbalkamp.

Het incident speelt zich af rondom de sterspeelster Nora Mørk, die ontdekte dat er op het EK Handbal naaktfoto’s van haar telefoon werden ontvreemd. En erger nog: die pikante foto’s zouden zijn doorgespeeld naar het Noorse mannenteam.

Een onbekende man heeft de plaatjes in de herfst van haar telefoon gehaald, en logischerwijs was Mørk enorm van streek. Ze dacht er zelfs over om te bedanken voor de Noorse ploeg, zo schrijft de Noorse boulevardkrant VG. Een grote stap, want het team won vorig jaar het EK.

De Noorse internationals hebben inmiddels bekend dat ze de foto’s op hun telefoon hadden. Wat daar toen mee gebeurd is, is onduidelijk. Ze zouden inmiddels verwijderd zijn. Mørk probeert actie te ondernemen tegen de mensen die de kiekjes alsnog publiceren. Wij hebben ze in ieder geval nog niet gezien.

ook interessant

Liverpool liet vanmiddag geen spaan heel van Arsenal. Na 20 minuten stond het al 4-0 voor de thuisploeg....

Nederland mag dan wel een klein kikkerlandje zijn, toch beschikt ons land over grote namen in de internationale...

Het was op zijn zachtst gezegd geen lekker debuut voor Willem II-doelman Kostas Lamprou in de eerste competitiewedstrijd...

Manchester United heeft zojuist bekendgemaakt dat speler Ryan Giggs voorlopig aan het roer staat bij de Engelse club....

Gertjan Verbeek is amper twee maanden trainer bij het Duitse FC Nürnberg, maar ligt nu alweer in de...

Uli Hoeness Hoe straks in zijn cel geen rekening mee te houden dat hij de wedstrijden van zijn...